Κλάματα δάκρυα και υστερίες! Έφτασε η στιγμή του makeover στo GNTM

Δημοσιεύθηκε: 13/10/2020 13:42
Κλάματα δάκρυα και υστερίες! Έφτασε η στιγμή του makeover στo GNTM

Απόψε, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, επισκέπτονται το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης, που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να απελευθερωθούν και να “τσαλακωθούν”.

Με έμπνευση από τις ταινίες “Risky Business” και “Striptease”, τα μοντέλα καλούνται να μεταμορφωθούν σε νέους Tom Cruise και  Demy Moore αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες. O νικητής της δοκιμασίας θα έχει ένα δυνατό πλεονέκτημα, που θα καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις.

Η πρόοδος έρχεται μέσα από την αλλαγή και η πολυαναμενόμενη στιγμή του Makeover έφτασε! Οι διαγωνιζόμενοι θα αφεθούν στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του, για να αποκτήσουν το τελικό model look, που θα απογειώσει την εικόνα τους.

Τον αρχικό ενθουσιασμό γρήγορα θα διαδεχθούν τα δάκρυα, η αμφιβολία και οι αντιρρήσεις. Για κάποιους η αλλαγή θα είναι εντυπωσιακή και δύσκολα αποδεκτή αλλά ένα top model οφείλει να έχει ταυτότητα. Να είναι σύγχρονο και επίκαιρο. Και όπως τονίζει η Βίκυ Καγιά “οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή”.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.