«Κλείνει» η Κλινική και ξεκινάει κόντρα ΑΝΤ1 – Νίκου Ευαγγελάτου;

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουλίου 2022 10:00

«Κλείνει» η Κλινική και ξεκινάει κόντρα ΑΝΤ1 - Νίκου Ευαγγελάτου;

Κάποιοι τη χαρακτήρισαν σειρά-πείραμα. Άλλοι μία διαφορετική εκδοχή των Οικογενειακών Ιστοριών. Το ερώτημα είναι αν θα δούμε την Κλινική και τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του ANT1;

Η Κλινική μπήκε στη ζωή μας, αλλά δεν δείχνει να έχει τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό. Σε αντίθεση με τα social media, όπου στήνεται… πάρτι. Κυρίως λόγω της ομοιότητας της σειράς με τις Οικογενειακές Ιστορίες.

Οι αρχικές σκέψεις του καναλιού ήταν η σειρά να τεστάρει τις δυνάμεις της την καλοκαιρινή περίοδο. Και, αν καταφέρει να ανταπεξέλθει, να πάρει παράταση για τον χειμώνα. Προφανώς σε άλλη ζώνη προβολής!

Βέβαια, τα νούμερα της Κλινικής δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν ικανοποιήσει το κανάλι του Αμαρουσίου. Το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ότι τον χειμώνα τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, αφού ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ πιο σκληρός.

Η πρόθεση του καναλιού ήταν η σειρά να προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη 16:00-18:00. Απέναντι από την αντίστοιχου τύπου, νέα, σειρά του ALPHA με τίτλο Αμφιβολίες που θα πάρουν τη θέση των Οικογενειακών Ιστοριών.

Θα υλοποιηθεί η απόφαση αυτή ή τελικά η Κλινική θα «κλείσει» και θα μπει στο… ψυγείο; Αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι το δεύτερο. Και στη θέση της θα υπάρξει μία ενημερωτική εκπομπή.

Εδώ και καιρό υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του ΑΝΤ1 μία εκπομπή που θα βρεθεί απέναντι από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι είχαν γίνει συζητήσεις με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Νίκο Στραβελάκη για να αναλάβουν την παρουσίασή του. Όμως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και η προσπάθεια ναυάγησε.

Τώρα όμως το σενάριο για εκπομπή απέναντι στον Νίκο Ευαγγελάτο βγαίνει πάλι στην επιφάνεια. Τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέχρι τις 20 Αυγούστου. Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Ακόμη και η περίπτωση να συνεχίσει η Κλινική και να «χτυπήσει» τις νέες Οικογενειακές Ιστορίες του Alpha.

Ο μιντιάκιας