Κλέλια Ανδριολάτου: «Φωτιά» στα κόκκινα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Μαρτίου 2023 09:20

Η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε εντυπωσιακές φωτογραφίες της με ένα κόκκινο μακρύ και εξώπλατο φόρεμα.

Η 26χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Maestro», Κλέλια Ανδριολάτου, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, φορώντας κόκκινο κραγιόν και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα πίσω σε χαμηλό κότσο.

Η ανάρτηση της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεπέρασε τις 30.000 likes.

Οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τις εικόνες που μοιράστηκε μαζί τους και πολλοί στάθηκαν στην ομορφιά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε πρόσφατα για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της βήματα και τον ρόλο της στην σειρά του MEGA, «Maestro».

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει αυτό που ήρθε. Είχα όμως, την ανυπομονησία και τη χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι για να φτάσω εκεί που θέλω, πρέπει να πάω με πολύ αργό τρόπο.

Οπότε, προσπαθώ να ισορροπώ αυτές τις δύο δυνάμεις, να είμαι προσγειωμένη και να προχωράω», είπε.

Αναφορικά με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», η οποία εδώ και λίγες ημέρες προβάλλεται και στο Netflix, δήλωσε: «Όταν έφτασα στους Παξούς, άρχιζα να γνωρίζω τους πάντες και να τους χαιρετάω.

Όταν συναντήθηκα με τον Χριστόφορο, επειδή είχα ξεκινήσει να διοργανώνω γλέντια και τέτοια στην πλατεία, με ρώτησε πώς γίνεται να τους έχω μάθει όλους, μέσα σε τόσο λίγο καιρό, ενώ εκείνος δεν τους είχε μάθει όλους που ερχόταν πάντα στο νησί.

Όλοι οι συντελεστές του ‘Maestro’ είναι τόσο σπουδαίοι, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας. Μπορεί να έχω μία δύσκολη σκηνή και να ρωτήσω τη Μαρία Καβογιάννη τη γνώμη της για το πώς να παίξω.

Θα βοηθήσουμε η μία την άλλη. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και ειδικά, τα νέα παιδιά που είμαστε στη σειρά, είμαστε σαν μία γροθιά. Ακόμα και με τους πιο καταξιωμένους, που είναι σε πιο μεγάλη ηλικία από εμάς».