Κλέλια Ανδριολάτου: Η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, το μόντελινγκ και τα απειλητικά μηνύματα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Ιουνίου 2022 11:01

Η Κλέλια Ανδριολάτου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και πρόκειται να προβληθεί από το MEGA στη νέα σεζόν.

Το μοντέλο και ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου έχει ήδη καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της κερδίζοντας την εκτίμηση του κοινού.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ωστόσο την κέρδισε η υποκριτική. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών» και στο «Επί Κολωνώ».

Η Ανδριολάτου άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο έπειτα από συνάντηση με την Υβόννη Μπόσνιακ. Η τελευταία αντιλήφθηκε ότι η πεντάμορφη νεαρή έχει όλα τα στοιχεία που θα της επέτρεπαν να σταδιοδρομήσει σε έναν τόσο απαιτητικό χώρο. Έτσι, τη σύστησε στη μάνατζερ διάσημων επαγγελματιών του ελληνικού μόντελινγκ, την Έλενα Χριστοπούλου.

Η πρώτη της δουλειά ήταν η διαφήμιση εταιρείας αναψυκτικών. Στο εξωτερικό έγινε γνωστή με την καμπάνια των καλλυντικών «Shu Uemura», η οποία έλαβε χώρα στο Λονδίνο. Η φωτογραφία της Ανδριολάτου κοσμούσε γιγαντοαφίσες που βρίσκονταν παντού στη βρετανική πρωτεύουσα, ακόμη και στα «Harrods».

Στην τηλεόραση έκανε ντεμπούτο στα 19 της καθώς συμμετείχε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Μπρούσκο». Ο ρόλος της την έκανε διάσημη στο κοινό αλλά και… μισητή σε κάποιους που δεν ήταν σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρακτήρα της στο σίριαλ από την πραγματική ζωή!

Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα και διά ζώσης.

Και αυτό επειδή ορισμένοι ταύτιζαν τον ρόλο της στη σειρά με την προσωπικότητά της! «Με πλησίασαν σε ένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα και άρχισαν να μου επιτίθενται λεκτικά και να μου ζητούν τον λόγο γιατί έκανα σχέση με τον παντρεμένο (Νεκτάριος). Τους είπα: ‘Είστε με τα καλά σας; Μπερδεύεστε με τον ρόλο; Προσέξτε πώς μου μιλάτε’.

Έλαβα άλλη φορά απειλητικό μήνυμα ‘πρόσεξε πού μένεις γιατί θα έρθω να σε βρω’. Άλλοι συνάδελφοι απαντούν. Εγώ δεν έχω απαντήσει ποτέ.
Επίσης, μου έχουν στείλει και πρόστυχα πράγματα», αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2016.

Η Ανδριολάτου συμμετέχει και στην ταινία «18» του Βασίλη Δούβλη. Το φιλμ έχει αναφορές σε σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα όπως ο ρατσισμός, η βία και οι φυλετικές διακρίσεις.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά του Παπακαλιάτη, λέγεται «Δάσκαλος» και θα βγει στον «αέρα» τη νέα σεζόν. Η υπόθεση έχει ως εξής: Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρόκειται για σειρά υψηλών προδιαγραφών αφού το κόστος παραγωγής ανά επεισόδιο ξεπερνά τα 250.000 ευρώ! Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό επρόκειτο να αρχίσει να προβάλλεται κοντά στα Χριστούγεννα του 2021 αλλά πήρε παράταση.