Κλέλια Ανδριολάτου: «Μαγική η συνεργασία με τον Παπακαλιάτη, είναι σπουδαίος άνθρωπος»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Σεπτεμβρίου 2022 10:30

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη σειρά «Maestro», που θα προβάλλει το MEGA.

Η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο της, τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη καθώς και για τον λόγο που αποφάσισε να κόψει τα μακριά μαλλιά της.

Γιατί αποφάσισες να κόψεις τα μαλλιά σου;

Το έκανα για τις ανάγκες ενός ρόλου που έχω στο θέατρο. Το ήθελα. Το πρότεινα εγώ στον σκηνοθέτη γιατί μου αρέσει πάντα να έχω διαφορετική εικόνα σε κάθε δουλειά. Οπότε είναι κάτι με το οποίο συνεχώς πειραματίζομαι και προσπαθώ να είμαι διαφορετική.

Στη δεύτερη σεζόν του Maestro, που όπως μάθαμε θα γίνει, θα σε δούμε με κοντά μαλλιά;

Για να δούμε… Δεν ξέρω, ό,τι πει το αφεντικό, ο Χριστόφορος. (Γελάει.)

Πώς ήταν η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Μαγική! Είναι σπουδαίος άνθρωπος, πρώτα απ’ όλα. Μας έχει ενώσει. Έχει φτιάξει μια ομάδα με πολλή αγάπη και τρυφερότητα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ ερωτευμένος με τη δουλειά του και έτσι μας κάνει κι εμάς να ερωτευόμαστε -που είμαστε κι εμείς δηλαδή ερωτευμένοι με τη δουλειά μας, απλώς γίνεται ένα συνονθύλευμα έρωτα.

Είναι σημαντικό για σένα να συναντάς επαγγελματικά τέτοιους ανθρώπους, που να σε εμπνέουν;

Είναι προνόμιο να έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε εμπνέουν. Είναι κάτι το οποίο κι εγώ από μόνη μου το αυτοτροφοδοτώ συνεχώς. Προσπαθώ να κινούμαι και να υπάρχει μια ροή, μια έμπνευση στη ζωή, για να μπορώ να υπάρχω όσο πιο παραμυθένια γίνεται. (Γελάει.)

Υπάρχει κάτι που να σε δυσκόλεψε σε αυτή την ηρωίδα ή την αγάπησες από την αρχή;

Την κατάλαβα. Είναι μια ηρωίδα που εγώ την έχω φτιάξει, μαζί με τον Χριστόφορο και με όλη την ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ίσως να με δυσκόλεψε είναι ότι πολλές φορές η ‘Κλέλια’ έμενε σε μια σιωπή, σε μια συγκέντρωση ενώ εγώ είμαι πιο εξωστρεφής σαν άνθρωπος. Υπήρχε αυτό το διφορούμενο κομμάτι. Κατά τα άλλα, είναι ένα κορίτσι που λατρεύει τη ζωή, έχει πάθος για τη ζωή όπως κι εγώ. Ερωτεύεται, κυνηγάει, έχει στόχους, όποτε τα βρήκαμε.

Είπε ο Χριστόφορος ότι έχετε δει όλοι μαζί κάποια επεισόδια.

Έχω δει όλα τα επεισόδια!

Σου αρέσει αυτό που βλέπεις ως προς εσένα;

Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο να με παρατηρώ στην οθόνη. Ωστόσο, το καλό είναι ότι, επειδή είδα με πολύ προσοχή την ιστορία, με παρέσυρε αυτή η αφήγηση και κάπως βγήκα από εμένα και είπα ‘αυτό το κορίτσι που θέλει να κάνει αυτό και το ένα και το άλλο’. Με πήρε μαζί της η ιστορία.

Μπήκες στη θέση του τηλεθεατή δηλαδή;

Μπήκα στη θέση του, ναι! Άρα την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στις 22:30, στο Mega θα παρασυρθούμε όλοι μαζί. (Γελάει).

Πηγή: «ΟΚ!»