Κλέλια Ανδριολάτου: «Τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Οκτωβρίου 2022 09:55

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνεργασίας με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Maestro» του MEGA, Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό «Gala».

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ένα καλλιτεχνικό στάτους που δεν μπορείς να μην τον θαυμάζεις. Όταν μου τηλεφώνησε για να συναντηθούμε πρώτη φορά, η εικόνα του ήταν εύλογα πολύ μεγεθυμένη στο μυαλό μου. Όταν ήπιαμε τον πρώτο μας καφέ, τότε ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δίπλα μου εδώ.

Η μεγάλη ιδέα που είχα σχηματίσει για τον δημιουργό έδωσε τη θέση της σε έναν άνθρωπο προσιτό. Ο Χριστόφορος νοιάζεται πολύ για τους ηθοποιούς, σε ακούει σε φροντίζει. Νιώθω τρομερή ασφάλεια μαζί του», ανέφερε αρχικά η Ανδριολάτου.

Τι σκέφτηκες όταν σου τηλεφώνησε;

Νομίζω ότι η σωστή λέξη είναι ότι ενθουσιάστηκα. Μετά τη σχολή ήθελα να κάνω μια ωραία τηλεοπτική δουλειά. Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου τύχει.

Για τον ρόλο στη σειρά «Maestro»;

Υποδύομαι ένα κορίτσι που λατρεύει το πιάνο. Ζει στους Παξούς. Γνωρίζει τον Ορέστη, έναν μουσικό τον οποίο ενσαρκώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ανάμεσά τους δημιουργείται μια σχέση τρυφερότητας.

Η ζωή σου πώς είναι σήμερα;

Το καλοκαίρι δεν δούλευα. Και η αλήθεια είναι ότι έκανα πολύ όμορφες διακοπές με τους φίλους μου. Γενικότερα επειδή είμαι στρατιώτης στη δουλειά μου, όταν δουλεύω αφιερώνομαι ολοκληρωτικά. Εκτός κι αν προκύψει κάτι στη ζωή μου που δεν το έχω φανταστεί και μπορείς, έτσι λίγο, να κάνω κάποιες εξαιρέσεις.

Στην Αθήνα ήρθες για να γίνεις ηθοποιός;

Τελείωσα το σχολείο στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησα να σπουδάζω δημοσιογραφία και ΜΜΕ. Τελικά αποφάσισα ότι θέλω να φύγω στο εξωτερικό και να συνεχίσω το μόντελινγκ που είχα ξεκινήσει στην εφηβεία μου. Γύρισα λοιπόν για κάνω έναν γκεστ ρόλο σε μια σειρά που γυριζόταν τότε στην Κύπρο. Τελικά το γκεστ έγινε τρία χρόνια, έζησα στην Κύπρο και μετά στην Αθήνα. Αποφάσισα να μη δουλέψω άλλο και να σπουδάσω θέατρο.

Έχεις κάποια καθημερινή ιεροτελεστία;

Απολαμβάνω πολύ όταν ξεκινά η μέρα μου ή όταν τελειώνω τη δουλειά μου να πάρω το χρόνο μου και να κάνω το μπάνιο μου, να βάλω τις κρέμες μου, να έχω μια ώρα που φροντίζω το σώμα μου. Από τότε που είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, που ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου, προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να ακούω το σώμα μου και να το φροντίζω.

Τι τραυματισμός ήταν αυτός;

Έπαθα εξάρθρωση επιγονατίδας και τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα. Ήμασταν στην καραντίνα όταν το έπαθα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, την οποία πληρώνω ακόμα και τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι μου μιλά το σώμα μου και δεν το καθοδηγώ εγώ. Με ξεπέρασε. Κι έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό.

Ένιωσες πρώτη φορά τρωτή;

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά ούτε το βάζω κάτω, ούτε σταματώ να χορεύω, απλά την επόμενη ημέρα θα είμαι πιο ήσυχη.

Κοινωνικός ή εσωστρεφής τύπος:

Είμαι πολύ κοινωνική. Όπου και να με βάλεις θα βρω τον τρόπο μου. Είμαι άνθρωπος που θα μιλήσει σε όλη τη γειτονιά, θα ενταχθώ πολύ εύκολα σε ένα περιβάλλον. Στους Παξούς από την δεύτερη μέρα οργάνωσα γλέντια. Τους γνώρισα όλους. Μ’ αρέσει να γίνομαι ένα με τον τόπο όπου βρίσκομαι. Έχω βέβαια και στιγμές που θέλω να μείνω σπίτι και να κοιτάω το ταβάνι.