Κλέλια Πανταζή: «Με εξαπάτησε και χρεώθηκα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό»

Συντάκτης: Newsroom

15 Σεπτεμβρίου 2022 11:06

H χρυσή Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και Αναφέρθηκε Στην μεγάλη απάτη που αντιστοιχεί σε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η Κλέλια Πανταζή ξεκαθάρισε και τους λόγους που Δεν θέλησε να κάνει εκείνη βάπτιση μαζί με την αδερφή της ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει το χώρο του αθλητισμού αλλά και μετά όταν τα φώτα έσβησαν

«Το ένα όνομα που θα πάρει είναι Γιάννης και το άλλο θα ακουστεί στη βάφτιση. Συζητούσαμε με την Άννυ γιατί δεν κάναμε κοινή βάφτιση, απλά δεν το σκεφτήκαμε!» απάντησε η Κλέλια Πανταζή.

Η Κλέλια Πανταζή μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα απάτης γαμάτος ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό εξαιτίας ενός επιτήδειου ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε την εποχή που η ελληνική Πολιτεία έδινε άδειες προπό στους ολυμπιονίκες

«Εμάς η Πολιτεία, με τα ολυμπιακά μετάλλια, μας έδινε άδειες προπό. Το πρακτορείο το είχα ανοίξει στην Καλλονή Λέσβου κι αυτός που το δούλευε-επειδή εγώ δε γνώριζα- φρόντιζε να κάνει κάποια πράγματα, να με εξαπατήσει για τα καλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρεωθώ ένα μεγάλο ποσό. Έκλεισα το πρακτορείο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αυτά τα πράγματα δεν είναι για εμάς σίγουρα»