Κλέλια Πανταζή: Όλα έτοιμα για την βάφτιση του δεύτερου γιού της

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 18:15

Την βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους, σχεδιάζουν, η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Μυτιλήνη, όπου και απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές μαζί με τα δυο του παιδιά, τον μεγάλο τους γιο Μιχαήλ-Άγγελο και τον μικρότερο γιο τους που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο η Κλέλια Πανταζή κατάφερε να βρει λίγο χρόνο και να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων οι οποίοι θέλησαν να μάθουν πότε θα γίνει η βάφτιση του μικρού της γιου αλλά και το όνομα που αυτός θα πάρει.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής,  με αφορμή αυτές τις ερωτήσεις αποκάλυψε πως έχουν προγραμματίσει η βάφτιση του γιου τους να γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου δείχνοντας μάλιστα και ένα μέρος του προσκλητηρίου.

Σε δεύτερη ανάρτησή της, η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε πως το όνομα του γιου της, θα είναι Γιάννης, από τον παππού του, ωστόσο θα υπάρξει και δεύτερο όνομα που είναι και αυτό με το οποίο φωνάζουν τον μικρό επιλέγοντας όμως να μην το αποκαλύψει και να το κρατήσει για έκπληξη.

Κλέλια Πανταζή: «Ήθελα κόρη, αλλά λιώνω, τώρα έχω τρεις άνδρες στη ζωή μου»

Κλέλια Πανταζή: «Ήθελα κόρη, αλλά λιώνω, τώρα έχω τρεις άνδρες στη ζωή μου»

Η Κλέλια Πανταζή μίλησε στη Μαρία Ηλιάκη για τη σχέση της με την αδερφή της, για την οικογένειά της και την καθημερινότητά της μετά και την απόκτηση του δεύτερου παιδιού.

Κλέλια Πανταζή: «Ήθελα κόρη, αλλά λιώνω, τώρα έχω τρεις άνδρες στη ζωή μου».

Μιλώντας για την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Κλέλια Πανταζή σημείωσε την έκανε για να ενθαρρύνει τον εαυτό της, σαράντα μέρες μετά τη γέννα του δεύτερου παιδιού της.

«Είχα μόλις κάνει το βραδινό μου μπάνιο, κοιτούσα τον καθρέπτη και έλεγα “δεν είσαι όπως ήσουν”. Αλλά δεν εννοούσα τα κιλά, αλλά τα σημάδια από τις εγκυμοσύνες». Πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι ο άνδρας της λίγη ώρα μετά της είπε ότι είναι πολύ όμορφη και σέξι. «Ένιωσα ωραία» συμπλήρωσε.

«Ήθελα κόρη, αλλά λιώνω, τώρα έχω τρεις άνδρες στη ζωή μου». Δήλωσε η όμορφη γυμνάστρια και μίλησε για τη φροντίδα που δείχνει ο μεγάλος γιος της για τον νεογέννητο αδερφό του.

«Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Όταν τον γνώρισα είπα “αυτός θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου”». Δήλωσε για τον σύζυγό της, σημειώνοντας ότι όταν πήγε να της κάνει πρόταση γάμου είχε ξεχάσει το δαχτυλίδι στο ξενοδοχείο.

Η σχέση της με την αδερφή της, Άννυ Πανταζή

«Με την αδελφή μου αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Όταν πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της έδωσα τα φυλαχτά που είχα στο Σίδνεϊ». Τόνισε, προσθέτοντας ότι της έγραψε ένα σημείωμα που έλεγε «είσαι καλύτερη αθλήτρια από μένα».

«Έχουν περάσει 22 χρόνια από το ολυμπιακό μετάλλιο. Όσο δύσκολα και να ήταν, θα το ξαναέκανα 100%». Είπε η Κλέλια Πανταζή για την συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000.