Κλέλια Ρένεση: «Έκατσε μπροστά και μας έκρυψε όλους πίσω της… Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σ’ αγαπώ από δω ως το φεγγάρι»

8 Φεβρουαρίου 2021 19:15

Κλέλια Ρένεση: στην παραλία, έκανε το πρώτο μπάνιο της μαζί με την κόρη της! Δείτε την ανάρτησή της στο instagram

H Kλέλια Ρένεση που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» έκανε μια δημόσια δήλωση – αγάπης για συνάδελφό της. Η ηθοποιός που επικρότησε τις καταγγελίες των συναδέλφων της για σεξουαλική παρενόχληση και βία, αποκάλυψε ότι στα δύσκολα που έζησε στο θέατρο μια συνάδελφός της μπήκε μπροστά και την στήριξε! Και αυτή η γυναίκα δεν ήταν άλλη από την ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Διαβάστε όσα έγραψε η ηθοποιός στα social media.

«Μεσα σ αυτο το «καταγγελτικό» εύλογο κλίμα, το οποίο επικροτώ και θαυμάζω,.. έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελία άλλου είδους.. μια καταγγελία αγάπης.

Σε μια γκρίζα στιγμή του θεατρικού δρόμου μου, που έβλεπα δόντια σουβλερά να με κοιτάζουν, είχα την τύχη κ την ευλογία να εχω δίπλα μου ένα δυνατο, σθεναρό θηλυκό, που δεν λογάριαζε από γρυλίσματα. Εκατσε μπροστα κ μας έκρυψε ολους πίσω της. Την αγάπη της και την ζεστασιά της δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Την φιλια της την κρατώ για πάντα. Γιατί μπορεί οι λυκοι να ηταν αμολυτοι τοσο καιρο, αλλα κυκλοφορούσαν και λύκαινες. Λύκαινες που ξέρουν οτι αν πεθάνει το δικαιο, πεθαινει κ η ψυχη. Κ χωρις αυτη, ουτε «παιζεις» την ζωη, ουτε ζεις. Αυτες οι γυναίκες μαζεύουν απ το πάτωμα ένα ένα τα όνειρα σου και στα βαζουν κατω απ το μαξιλαρι. Γιατί θέλουν να βλέπουν τον κήπο ολάνθιστο. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σ’ αγαπώ από δω ως το φεγγάρι @elisavet_konstantinidou

».