Κλέλια Ρένεση: Κάνει κάμπινγκ σε παραλία της Γαύδου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Ιουλίου 2022 19:45

Η Κλέλια Ρένεση αποφάσισε να κάνει εναλλακτικές διακοπές φέτος το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, απολαμβάνει ελεύθερο κάμπινγκ στη Γαύδο έχοντας και τη συντροφιά της κόρης της.

Εναλλακτικές διακοπές επέλεξε για φέτος η ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση.

Βρήκε την ευκαιρία να φύγει για λίγο από την Αθήνα μιας και σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha, στην οποία συμμετέχει. Μαζί της στη Γαύδο είναι και η κόρη της.

Οι δυο τους περνούν όμορφες και ανέμελες στιγμές φύση.

Η γνωστή ηθοποιός πόσταρε βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είχα πάρα πολλούς δασκάλους στη ζωή μου.

Αρχικά όπως όλοι τους γονείς μου, μετά ένα δυο φωτισμένους καθηγητές στο σχολείο, μετά τον πνευματικό μου, μετά τις βιογραφίες φωτισμένων ανθρώπων, κάποια βιβλία μου, κάποιες κοντινές μου σχέσεις που μου έκαναν καθρέφτη, κάποια ξωτικά που κατά καιρούς βρεθήκαμε στο ίδιο δάσος και αγαπηθήκαμε ψάχνοντας βατόμουρα, το παιδί μου η μεγάλη μου δασκάλα… αλλά ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου ήταν είναι και θα είναι πάντα η φύση.

Η μάνα γη. Στην αγκαλιά της μαθαίνω, θεριεύω, δυναμώνω, καταλαβαίνω, αγαπάω!», έγραψε αρχικά η 40χρονη πρωταγωνίστρια.

Και συμπλήρωσε: «Μαθαίνω εμένα και μέσα από μένα τα πάντα γύρω μου. Μαθαίνω να μην ΑΝΤΙΔΡΩ σαν αντανάκλαση, αλλά να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ, να πηγαίνω πάνω απ’ το κύμα. Κάτω απ’ το δέντρο μου και φέτος αδέλφια, ένα μου μένει να πω.

Είμαστε όλοι παιδιά του ήλιου, με ακλόνητο δικαίωμα στη χαρά των αισθήσεων, στη χαρά της καρδιάς, στη σπηλιά του ονείρου… εκεί που να είσαι απλά εσύ χωρίς κάτοπτρα είναι το αναμενόμενο και οτιδήποτε παραπάνω η φύση στο ξερνάει στα μούτρα.

Ξεγυμνωθείτε απ’ τα περιττά, κρατήστε το ύφασμα που κάνει την καρδιά να μελώνει, βρείτε τη δροσιά της γλύκας και ησυχάστε. Φτου ελευθερία για όλους που λέει κ ο φίλος μου ο Χαινη».

Παράλληλα, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τη σκηνή που έστησε.