Κλέλια Ρένεση: Ο άγνωστος έρωτας με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

22 Μαΐου 2022 16:43

Κλέλια Ρένεση: Ο άγνωστος έρωτας με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Την Κλέλια Ρένεση την απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha «μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η Κλέλια Ρένεση είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που μπορεί πλέον να είναι μανούλα όμως στο παρελθόν ήταν στο πλευρό γοητευτικών ανδρών.

Μια από της σχέσης της ήταν αυτή με τον Αντώνη Κανάκη. Οι δυο τους είχαν ένα φλογερό ειδύλλιο, που όμως δεν κράτησε πολύ καθώς χώρισαν. Να τονίσουμε, ότι η ηθοποιός και ο παρουσιαστής κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Ύστερα από τον χωρισμό της με τον Αντώνη Κανάκη, δημοσιεύματα ήθελαν τη γοητευτική Κλέλια να έχει σχέση με έναν νεαρό ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Μπορεί το ειδύλλιό τους να μην κράτησε πολύ, ωστόσο οι δυο τους μετά τον χωρισμό παρέμειναν καλοί φίλοι.

Κλέλια Ρένεση: Ο άγνωστος έρωτας με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

 

Κλέλια Ρένεση: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά»

Η Κλέλια Ρένεση είχε φιλοξενηθεί στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Και, μεταξύ άλλων, είχε μίλησει στη Ναταλία Γερμανού για τη μητρότητα και τη δύο ετών κορούλα της.

Πώς κατάλαβε ότι ήταν έγκυος;

«Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα.Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη Μουρμούρα. Τότε, είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν. Τραβάγανε τα μαλλιά τους».

«Μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση πώς μου φέρθηκαν οι υπόλοιποι συντελεστές όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου. Ο Βλαδίμηρος και όλοι οι υπόλοιποι. Πολλή αγάπη και πολλή αγκαλιά. Δούλευα μέχρι μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Αφού με έδιωξαν».

Ήθελε η ίδια να κάνει παιδιά; 

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα. Με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό.

Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω».
«Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ.

Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω… Ενώ είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου» σημείωσε η Κλέλια Ρένεση για την 2 ετών κόρη της, Κοραλία.