Κλέλια Ρένεση: Ποιος είναι ο πατέρας της κόρης της; Τι απαντάει η ίδια

Συντάκτης: Newsroom

20 Νοεμβρίου 2023 09:09

Κλέλια Ρένεση: Η γυμνή φωτογραφία με την κόρη της και το ηχηρό μήνυμα για την κακοποίηση

Ποιος είναι τελικά ο πατέρας της κόρης της Κλέλιας Ρένεση;

Η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες» το απόγευμα της Κυριακής (19/11) και μίλησε για όλα στην Τζένη Θεωνά.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μάλιστα στη σχέση της με τον Μανού Τσάο, διαψεύδοντας για μία ακόμη φορά όσους έγραψαν ότι είναι ο πατέρας της κόρης της.

Η ίδια εξήγησε μάλιστα και για ποιον λόγο δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της.

Δεν απαντάω ποτέ για τον πατέρα της κόρης μου. Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί εδώ στην Ελλάδα όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης έγραφαν ότι εγώ είμαι με τον σύντροφό μου, Μανού Τσάο και κάνουμε παιδί και παντρευόμαστε. Γέλασα πάρα πολύ.

Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο. Ανακοίνωσα τη γέννηση του παιδιού μου, ήμουν και σε ένα σίριαλ με απήχηση και φούσκωνε η κοιλιά. Οπότε κάποια στιγμή αρχίζουν να λένε ότι ο Μανού είναι ο πατέρας του παιδιού μου.

Λέω να ξεκαθαρίσω μόνο αυτό, γιατί το παιδί θα μεγαλώσει και θα τα διαβάσει αυτά. Ο Μανού Τσάο είναι ούτε πατέρας του παιδιού μου, ούτε συμβίος μου. Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφός μου, είναι οικογένειά μου. Κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα. Εκεί μόνο τοποθετήθηκα.

Τώρα αν οι άνθρωποι έχουν τόση πρεμούρα να μάθουν τα πατρικά στελέχη της Κοραλίας δεν είμαι εγώ που θα τους απαντήσω. Μα ό,τι και να πεις δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν μπορείς να χορτάσεις την αρένα, δε χορταίνει ποτέ» είπε η Κλέλια Ρένεση.