Κλέλια Ρένεση: Στέκεται δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

11 Απριλίου 2022 16:57

Κλέλια Ρένεση: Στέκεται δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

H Κλέλια Ρένεση στέκεται δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Κλέλια Ρένεση: Στέκεται δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Αlpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δήλωσε πως βρίσκεται δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς καθώς και στους απεργούς πείνας.

«21 μέρες απεργίας πείνας. Εξαθλιωμένοι, εξαντλημένοι, πλήρως φτωχοποιημένοι, εγκαταλελειμμένοι από όλους, εκατοντάδες συμπολίτες μας παλεύουν για το δικαίωμα της εργασίας σε ένα κράτος που απεδείχθη τυφλό, κουφό κι άκαμπτο. Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του!!

ΠΕΜΠΤΗ 14/4 ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ. Ελπίζοντας να έχουν αντέξει / Υγ: κ…. ΜΜΕ μόνο για την απεργία πείνας της οξαποδώ μας σερβίρετε.. για όλη αυτή τη κατάντια ΛΕΞΗ!».

Κλέλια Ρένεση: Κόλαφος η ανάρτηση της ηθοποιού για τον αποκλεισμό των Ρώσων καλλιτεχνών στην Ελλάδα «Μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα»

Για ακόμα μία φορά η Κλέλια Ρένεση δεν μάσησε τα λόγια της και αναφέρθηκε με ανάρτηση της στην απόφαση του υπουργείου πολιτισμού να κόψει οποιαδήποτε συνεργασία με Ρώσους καλλιτέχνες.

«Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού.

κ αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της κ τους διατάζει να τον διαγράψουν κ αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!!

Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!! Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί.

Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε»#Klelia Renesi #Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε πως διακόπτει την συνεργασία με όλους τους ρωσικούς καλλιτεχνικούς λόγους.