Κλέλια Ρένεση: To νεο της τραγούδι και ο άλλος άνθρωπος

Συντάκτης: Newsroom

9 Φεβρουαρίου 2023 01:06

Η Κλέλια Ρένεση και ο Λεωνίδας Μπαλάφας μας συστήνουν ένα τραγούδι που φτιάχτηκε μέσα από το πηγάδι των ευχών τους. Για μια νίκη ενάντια σε ό,τι μας κατατρώει, μας μηδενίζει, μας εξουθενώνει. Για μια νίκη που εξαρτάται απ’ τον καθέναν μας ξεχωριστά κι απ’ όλους μαζί, μονιασμένους, σαν μια γροθιά.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι συνοδοιπόρος είναι ο Αργεντίνος Lucky Salvadori, που με τη σειρά του έδωσε τη λατινοαμερικάνικη χροιά στην παρέα. Στο βιντεοκλίπ συνοδοιπόρος είναι ο Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου, που με δυναμικό και ευαίσθητο τρόπο κατέγραψε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τον Άλλο Άνθρωπο στα συσσίτια αστέγων, αλλά και τους μικρούς μας φίλους σε εξοχικές μουσικές περιπέτειες.

Τι δήλωσαν Κλέλια Ρένεση και Λεωνίδας Μπαλάφας

«Ένα τραγούδι για τον παλιόκαιρο μέσα μας, έξω μας, γύρω μας. Ένα παράπονο μιας αστικής μοναξιάς και αδιαφορίας ως προς τον συνάνθρωπο και τον ίδιο μας τον εαυτό. Ένα εισιτήριο για την ξαστεριά, για ένα ηλιοστάλαχτο όνειρο.

Παλιόκαιρε, θα νικήσουμε ο καθένας τα δικά του σκοτάδια κι όλοι μαζί ενωμένοι την καταιγίδα της απάθειας και της αδιαφορίας. Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση και να βρεθούμε κάτω από τον φωτεινό ήλιο!»

Κλέλια – Λεωνίδας

Δείτε το official music video