Κλέων Γρηγοριάδης: Στη Βουλή για τον Δημήτρη Λιγνάδη – «Έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε παιδεραστικές τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε»

4 Μαρτίου 2021 19:30

Αντεγκλίσεις στη Βουλή είχαμε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΜέΡΑ 25 και ηθοποιού, Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης διερωτήθηκε: «Σοκαρίστηκα από τη δήλωσή σας. Δηλώσατε για τον κ. Λιγνάδη ότι τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και έχει παιδεραστικές τάσεις.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πώς αντέξατε 25 χρόνια ότι κάποιος είχε παιδεραστικές τάσεις και δεν τον καταγγείλατε σε κάποιον Εισαγγελέα ώστε να προστατέψετε τα παιδιά; Η δήλωσή σας αυτή σας εκθέτει πάρα πολύ έντονα».

«Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε. Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε.

Οι φαντασιώσεις, κύριε υπουργέ, παραμένουν ελεύθερες. Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος προέβαινε σε κατά συρροήν παράνομες πράξεις θα πηγαίναμε στον Εισαγγελέα» απάντησε ο Κλέων Γρηγοριάδης, για να προσθέσει όμως ότι με τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους θα κινδύνευαν να κατηγορηθούν για δυσφήμιση.

«Δεν φανταστήκαμε ποτέ άλλωστε ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο. Να σας θυμίσω ότι η κυρία Μενδώνη ενώ έλεγε πως τον γνώρισε 3 μέρες πριν τον διορίσει είχε το θράσος να μας πει την περασμένη Παρασκευή ότι είναι απολύτως προσωπική της επιλογή».