Κλινική – αποκάλυψη: Συνεχίζει ή όχι η σειρά που κάνει πάταγο στα social media;

Συντάκτης: Newsroom

26 Αυγούστου 2022 08:18

Κλινική - αποκάλυψη: Συνεχίζει ή όχι η σειρά που κάνει πάταγο στα social media;

Από την πρώτη μέρα παρουσίας της στις οθόνες μας έχει καταφέρει να προκαλέσει πάταγο. Η Κλινική μπορεί ακόμη να το παλεύει όσον αφορά την τηλεθέαση, αλλά στα social media προκαλεί πανικό. Και γίνεται πολύ χοντρό παιχνίδι.

Η Κλινική από το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε τον Ιούλιο κατάφερε να βάλει φωτιά (τι φωτιά, πυρκαγιά σκέτη) στο Twitter. Καθώς όμως τα επεισόδια ολοκληρώθηκαν πολύ σύντομα Η Κλινική, η scripted reality σειρά του ΑΝΤ1, κατάφερε να γίνει viral για έναν ακόμα λόγο. Γιατί δίχασε το Twitter για το αν θέλει να συνεχιστεί ή όχι.

Για το Twitter η απάντηση ήταν μονόδρομος: οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να συνεχιστεί η σειρά. Διότι έμπαιναν σωρηδόν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και διασκέδαζαν σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στη σειρά. Και μάλιστα με έξτρα διασκεδαστικό τρόπο για κάποιον που διάβαζε τα σχόλια. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες στη σειρά μπήκαν στη διαδικασία ακόμα και να συνεισφέρουν στη συζήτηση! Και το παιχνίδι γινόταν όλο και πιο διασκεδαστικό.

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και σε σενάριο των αποφοίτων της σχολής σεναρίου του ΑΝΤ1, η σειρά κατάφερε να γίνεται πρώτο trend σχεδόν κάθε μέρα προβολής της. Η φήμη που κυκλοφόρησε και διαδόθηκε ταχύτατα στο Twitter είναι ότι «κόβεται» από το κανάλι.

Τελικά όμως η αλήθεια είναι άλλη. Οι ηθοποιοί της σειράς άρχισαν ο ένας μετά τον άλλον να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα νέα γυρίσματα. Ο ΑΝΤ1 μάλιστα αναδημοσιεύει τα stories δίνοντας εμμέσως τέλος στην παραφιλολογία για την «Κλινική».

Tην αρχή έκανε η Όλγα Κυπριώτου -που υποδύεται τη γιατρό Αντιγόνη Πετροπούλου. Aνέβασε μια σελίδα από το σενάριο με λόγια από τον ρόλο της στα νέα επεισόδια. Μετά πήρε σειρά η Βασιλική Βλάχου (γιατρός Κατερίνα Τριανταφύλλου). Μάλιστα πόσταρε φωτογραφία από τα γυρίσματα με τον έτερο συμπρωταγωνιστή της, Βασίλη Λέμπερο (γιατρός Παύλος Δανίκας).

Οπότε η Κλινική συνεχίζει κανονικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Προς πλήρη ικανοποίηση των χρηστών του Twitter που θα συνεχίσουν να ασχολούνται με τη συγκεκριμένη σειρά.