Κλόε Καρντάσιαν – Τρίσταν Τόμπσον: Το πρώην ζευγάρι υποδέχθηκε το δεύτερο παιδί του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Αυγούστου 2022 15:00

Γονείς για δεύτερη φορά πριν από λίγες ώρες έγιναν οι Κλόε Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον παρότι δεν είναι μαζί.

Σύμφωνα με το «Page Six», η παρένθετη μητέρα που κυοφορούσε το μωρό, έφερε στον κόσμο τον γιο της τηλεπερσόνας Κλόε Καρντάσιαν και του μπασκετμπολίστα Τρίσταν Τόμπσον.

Το πρώην ζευγάρι απέκτησε και δεύτερο παιδί (είχαν ήδη μία κόρη, την Τρου) παρά το σκάνδαλο της απιστίας του Τόμσον. Ο άσος του ΝΒΑ μάλιστα απέκτησε και παιδί με την ερωμένη του, Μάραλι Νίκολς το οποίο μάλιστα, αρνείται να αναγνωρίσει.

«Η Κλόε είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είχε αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον της Καρντάσιαν.

Βέβαια, παρά τον ερχομό του παιδιού τους οι δυο τους δεν είναι ξανά μαζί. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχουν καθόλου επικοινωνία παρά μόνο για ό,τι αφορά την κόρη τους, Τρου.

Πηγές κοντά στους δύο διάσημους υπογραμμίζουν πως η απόφαση αυτή είχε παρθεί πολύ πριν βγουν στη δημοσιότητα οι απιστίες του Τόμπσον και σίγουρα πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του με τη Μάραλι Νίκολς.

«Η Κλόε και ο Τρίσταν είχαν ήδη το μωρό, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. Ακόμα και μετά από αυτό, η Κλόε σκεφτόταν ‘θα το κάνω μόνη μου’», σημειώνει πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τηλεπερσόνας στην «Page Six».

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν κάποιες ημέρες, η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν βρήκε νέο σύντροφο και όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Page Six», πρόκειται για έναν επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων.

Η Κλόε γνώρισε τον άνδρα μέσω της μικρότερης αδερφής της, Κιμ. Η σχέση τους είναι ακόμα στην αρχή της, όμως κατά την «Page Six», η διάσημη τηλεπερσόνα νιώθει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Πλέον, πάντως, ο ερχομός του γιου της στον κόσμο είναι προφανές ότι θα αλλάξει την καθημερινότητά της.