Κοίτα με στα χείλη, στα χείλη είπα!

11 Δεκεμβρίου 2018 12:53

Μια φορά κι ένα καιρό, οι γιαγιάδες έλεγαν «όπου δεις μικρά μάτια και κοντά στην μύτη, αλλά και στενά χείλη, τρέχα μακριά». Είχαν, δεν είχαν άδικο, τα χείλη παίζουν μεγάλο ρόλο όχι μόνο στην ομορφιά μας, αλλά και σε πιο… πικάντικα πράγματα. 

Μεταφράζουμε:

Το σχήμα των χειλιών σας μπορεί να προβλέψει την πιθανότητα να έχετε πιο εύκολα οργασμό, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα αποτελέσματα μιας online έρευνας που ρώτησε 258 γυναίκες για το σχήμα των χειλιών τους, καθώς και για την “ικανότητά” τους να βιώνουν κολπικό οργασμό.

Αυτό που έδειξαν τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξει: Οι γυναίκες με έντονη “λακουβίτσα” στο σχήμα του άνω χείλους, όπως η Angelina Jolie, έχουν περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε κολπικό οργασμό!

Πώς μπορεί αυτό το σημάδι να “προβλέψει” την ικανότητά σας να φτάσετε σε οργασμό; Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτή η σύνδεση σχετίζεται με τον τρόπο που μεγαλώνει και παίρνει σχήμα το έμβρυο μέσα στην μήτρα, πριν καν γεννηθούμε!

Μέσα στην μήτρα, εκείνα τα νευρωνικά κυκλώματα που ορίζουν το σχήμα του προσώπου (με επίκεντρο το σημείο αυτό στο άνω χείλος), μπορεί επίσης να διαμορφώσουν τους νευρώνες στα γεννητικά όργανα, που επηρεάζουν τον κολπικό οργασμό, σύμφωνα με έναν εκ των συγγραφέων της έρευνας, δρ Miguel Costa. Μάλιστα.