«Κόλαφος» η Καινούργιου: «Αυτό το τέρας μπορεί να με παρακολουθεί και από τις φυλακές»

23 Μαρτίου 2022 14:30

«Κόλαφος» η Καινούργιου: «Αυτό το τέρας μπορεί να με παρακολουθεί και από τις φυλακές»

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε σε μια αποκάλυψη, μέσα από την εκπομπή της, για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Κόλαφος» η Καινούργιου: «Αυτό το τέρας μπορεί να με παρακολουθεί και από τις φυλακές»

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πριν λίγες μέρες δέχθηκε ένα τηλεφώνημα.

Από έναν κρατούμενο των φυλακών, για να της πει ότι αυτά που είπαν σε προηγούμενο ρεπορτάζ δεν ίσχυαν.

«Αυτό το τέρας, τέρας το λέω, μπορεί να με παρακολουθεί και από τις φυλακές. Τις προάλλες δέχτηκα και τηλέφωνο από την φυλακή.

Μην πω τώρα από ποιον, όχι από τον Μπάμπη, από άλλον κρατούμενο για κάτι που ειπώθηκε στη εκπομπή. Με παίρνει και μου λέει “έλα, είμαι ο τάδε”, είναι που δεν βλέπουν τηλεόραση….

Του λέω “καλά, εσύ δεν είσαι φυλακή;”, δεν είναι για έγκλημα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει τα φώτα, τον γνωρίζουμε χρόνια όλοι, ήταν γνωστή κυρίως η σύζυγός του. Και μου είπε “αυτό που είπατε δεν είναι ακριβώς έτσι”, λέω τι να πω τώρα;».

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Βιαστές, παιδεραστές, δολοφόνοι βγαίνουν έξω»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα» ακούγοντας τις ποινές που μπορεί να επιβληθούν στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Σήμερα Παρασκευή, 18 Μαρτίου ξεκίνησαν οι δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη. Οι τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών από το πρωί μεταδίδουν όλα όσα συμβαίνουν στις δικαστικές αίθουσες.

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε ακούγοντας τις ποινές που μπορεί να επιβληθούν στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αλλά και για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ενώ κατηγορείται για κακουργηματική πράξη υπάρχει πιθανότητα να αφεθεί ελεύθερος σε δέκα χρόνια.

«Εδώ συζητάμε για τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ότι μπορεί να βγει στα δέκα χρόνια και έχει δολοφονήσει τη γυναίκα του και τον σκύλο μαζί.

Τι συζητάμε τώρα; Αυτό το νομικό πλαίσιο πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει. Πως να μη γινόμαστε έξαλλοι; Βιαστές, παιδεραστές, δολοφόνοι….βγαίνουν έξω. Τι συζητάμε τώρα;» είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.