Κόλαση στην Κατερίνα Καινούργιου! «Μην μου κουνιέσαι, λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς»

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 11:32

Το ελα να δεις έγινε στο πλατό της Κατέρινας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να βγαίνει εκτός αυτού για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ένταση που προέκυψε ήταν ανάμεσα στον Αντρέα Μικρούτσικο τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Γιάννη Πουλόπουλο με την κατάσταση να ξεφεύγει και με τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες.

Α.Μ.: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.

Χ.Γ.: Το πρόσφατες ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…

Α.Μ.: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…

Γ.Π.: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.

Α.Μ.: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;

Γ.Π.: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.

Α.Μ.: Μόνο στο μυαλό σου.

Γ.Π.: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.

Χ.Γ.: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.

Α.Μ.: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.