Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τον βιασμό της 12χρονης

Συντάκτης: Newsroom

19 Οκτωβρίου 2022 17:00

Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τον βιασμό της 12χρονης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια οι δυο από τους τρεις άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Και οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο επ’ αμοιβή, κατηγορία την οποία αρνήθηκαν, κατά τις απολογίες τους.

Ένας 33χρονος και ένας 34χρονος κρίθηκαν τελικά ένοχοι, ενώ ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά φέρεται να υποστήριξε ότι συναντήθηκε με την ανήλικη μια μία φορά, χωρίς όμως να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της. Για τον συγκεκριμένο κατηγρούμενο υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, την οποία θα λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμά του.

Υπόθεση 12χρονης: Στις ίδιες φυλακές με την Ρούλα Πισπιρίγκου η 37χρονη μητέρα

Υπόθεση 12χρονης: Στις ίδιες φυλακές με την Ρούλα Πισπιρίγκου η 37χρονη μητέρα

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η μεταφορά της μητέρας της 12χρονης, η οποία προφυλακίστηκε χθες για τη φρικιαστική υπόθεση βιασμών και παιδεραστίας στον Κολωνό. Η 37χρονη θα μεταφερθεί σε κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με το newsit.gr.

Μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προσωρινή φυλάκιση της γυναίκας, οι αστυνομικές αρχές θα έπρεπε να βρουν το κατάλληλο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο θα μεταφέρονταν η κατηγορούμενη έως την διεξαγωγή της δίκης της. Έτσι, μετά από σύσκεψη αποφάσισαν για λόγους ασφαλείας η 37χρονη να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, εκεί όπου βρίσκεται και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr θα «φιλοξενηθεί» σε κελί της 2ης πτέρυγας των κτιριακών εγκαταστάσεων του σωφρονιστικού καταστήματος. Ήδη έχει ετοιμαστεί ο χώρος στον οποίο θα διαμένει μόνη της, προκειμένου να μην δεχτεί επίθεση από τις άλλες συγκρατούμενες της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στη ανατριχιαστική υπόθεση, μετά την τρίτη κατάθεση που έλαβαν από τη 12χρονη, έχουν ανοίξει περισσότερο τη βεντάλια των ερευνών τους.

Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η ανήλικη στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ ότι ο 53χρονος την εξέδιδε σε οίκο ανοχής, οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι το κοριτσάκι δεν βιάζονταν μόνο από ανθρώπους που επικοινωνούσαν διαδικτυακά με τον μαστροπό της.

Θεωρούν σίγουρο ότι ο 53χρονος έφερνε σε επαφή το κοριτσάκι με σκληρούς παιδόφιλους. Έτσι συνομιλούσε με τους παιδοβιαστές και τους… πάσαρε το ανυπεράσπιστο παιδί.

Η επικοινωνία με τα άτομα που έβγαζαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο 12χρονο κοριτσάκι σε οίκο ανοχής της Αθήνας γίνονταν όπως εκτιμάται είτε από στόμα σε στόμα, είτε σε τηλεφωνικές αλλά και αλλά και κατ΄ ιδιαν επαφές που είχε ο 53χρονος με τους ενδιαφερόμενους.