Κόνι Μεταξά: Είναι έγκυος; Πώς απάντησε στους followers της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Οκτωβρίου 2022 11:04

Την έντονη αντίδραση της Κόνι Μεταξά προκάλεσαν σχόλια διαδικτυακών της ακολούθων, οι οποίοι τη ρωτούσαν επίμονα αν είναι έγκυος.

Όλα άρχισαν από ένα instastory που δημοσίευσε η τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, στο οποίο η κοιλιά της φαινόταν αρκετά φουσκωμένη.

Η εικόνα της έκανε πολλούς από τους followers της να αναρωτηθούν αν είναι έγκυος. 

Το γεγονός αυτό όμως ενόχλησε τη Μεταξά. Κάτι που φάνηκε καθαρά από το ύφος της απάντησης που έδωσε.

«Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάτε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή; Εσύ θα ήθελες να σε ρωτάνε αυτό το πράγμα συνέχεια;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια είχε πει για το συγκεκριμένο θέμα στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»: «Με ενοχλεί αυτή ερώτηση. Πιστεύω ότι μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο.

Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου».

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα του καλοκαιριού, η Κόνι Μεταξά παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα, παρουσία συγγενών και φίλων.

Η Μεταξά και ο Μάριος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με έξι κουμπάρους. Τίποτα δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του ζευγαριού, που έλαμπε από τη χαρά του, αφού μοιράστηκαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Με διακόσιους καλεσμένους το όμορφο ζευγάρι, γιόρτασε τον έρωτα του και μοιράστηκε μοναδικές στιγμές με φίλους και συγγενείς.

Η νύφη ακολούθησε το έθιμο και άφησε τον Καπότση να περιμένει λίγη ώρα στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ όταν τελικά έφτασε, εκείνος την περίμενε κρατώντας την καθιερωμένη ανθοδέσμη και έχοντας ζωγραφισμένο ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη του.

Ο Καπότσης λίγο πριν συναντήσει τη νύφη, έζησε τις τελευταίες στιγμές ως εργένης, με μαντινάδες και χορούς, διπλά στον πεθερό του Λευτέρη Πανταζή.