Κόνι Μεταξά: φωτογραφίες από το bachelor party της στη Σαντορίνη

Συντάκτης: Newsroom

28 Μαΐου 2022 16:31

Κόνι Μεταξά: φωτογραφίες από το bachelor party της στη Σαντορίνη

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της περνάει η Κόνι Μεταξά. Και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε προσωπικό, αφού ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Κόνι Μεταξά στο πρόσωπο του Μάριου Καπότση έχει βρει τον άνδρα της ζωής της. Και ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους φορώντας βέρα στο δεξί. Η τραγουδίστρια (και παρουσιάστρια) και ο πολίστας είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή βρίσκεται με τις φίλες της στη Σαντορίνη, όπου και έχει διοργανώσει το bachelor party.
Το νησί αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την Κόνι Μεταξά, αφού εκεί βρισκόταν όταν δημοσιοποίησε την σχέση της με τον Μάριο Καπότση, τον Αύγουστο του 2020.
Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και ειδικότερα, στο Instagram κι όλες αυτές τις ημέρες, φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους καθημερινά, τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει με τις φίλες της στη Σαντορίνη.
Η Κόνι δεν κρύβει ότι είναι full in love. Το ίδιο και ο Μάριος, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι στην πρώτη γνωριμία τους δεν ενθουσιάστηκε με εκείνη.
«Η Κόνι είναι πιο… χαρούμενη, πιο ενεργητική. Εγώ είμαι πιο πράος. Νομίζω πως ναι, τα ετερώνυμα έλκονται αλλά εντάξει, δεν είναι και έτσι ακριβώς στην προσωπική της ζωή.
Είναι πάρα πολύ όμορφη. Στη συνέχεια με εντυπωσίασε ο χαρακτήρας της, είναι πολύ εργατική, δουλεύει όλη τη μέρα. Κάνει πρωταθλητισμό σε αυτό που κάνει, λίγους ανθρώπους ξέρω που να κάνουν τόσα πολλά.
Εγώ είχα ένα social dating app που το είχα βάλει στα Mad Awards για διαφήμιση και είχα πάει στα acts και εκεί την είδα. Είχαμε μια κοινή φίλη και έτσι έγινε η γνωριμία. Στην αρχή δε μου έκανε καλή εντύπωση. Ήταν λίγο ξινούλα. Είχα κάποιες δουλειές, ήταν πιεσμένη και το μόνο που δεν την ένοιαζε ήταν να γνωριστούμε», είχε παραδεχθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του.