Κόνι Μεταξά: Γιατί στον γάμο της απαγορεύονται τα παιδιά;

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 17:00

Κόνι Μεταξά: Γιατί στον γάμο της απαγορεύονται τα παιδιά;

Η Κόνι Μεταξά παραχώρησε συνένετευξη και μίλησε για την ημέρα του γάμου της με τον Μάριο Καπότση.

Μεταξύ άλλων, η Κόνι Μεταξά εξήγησε γιατί απαγορεύονται τα παιδιά στον γάμο της.

«Μας αρέσει η ιδέα να κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις του Μάριου. Στον γάμο μας δεν επιτρέπονται τα παιδιά», είπε η Κόνι Μεταξά.

«Θέλουμε όσοι θα έρθουν στον γάμο μας να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών ή να πρέπει να φύγουν νωρίς. Να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», τόνισε.

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο, πιστεύω στο για πάντα, ενώ πριν από εκείνον δεν μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο μας ραντεβού. Με εκνευρίζει πάρα πολύ ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι, επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο», είπε η Κόνι Μεταξά στο Οκ και το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους στην Κρήτη

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο και ετοιμάζονται να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί, επισφραγίζοντας τη σχέση τους

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έχουν πια κανονίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο τους. Πολύ λίγα πράγματα έχουν μείνει, όπως η πρόβα του νυφικού και η φιλοξενία των καλεσμένων τους.

Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη και έχοντας στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα στις 9 Ιουλίου. Το μυστήριο θα τελεστεί στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα

Έχουν οργανώσει ένα μεγάλο beach party μετά από τον γάμο τους ενώ η τελετή θα γίνει σε ένα γραφικό εκκλησάκι της περιοχής.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα έχει κοντά τους συγγενείς και φίλους, με τους οποίους επιθυμεί να μοιραστεί τη χαρά του. Αλλά βέβαια και τους γονείς τους. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης, Λευτέρης Πανταζής. Ο οποίος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίνοντας τη στο γαμπρό.

Η νύφη αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νυφικό της. Ενώ πριν από λίγες μέρες βρήκε χρόνο για να το περάσει μαζί με τις φίλες της και ταξίδεψαν όλες μαζί μέχρι την Σαντορίνη για το bachelorette.
Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο «βασιλιάς της κερατίνης», Ιωάννης Αγγελόπουλος, µε την εντυπωσιακή σύζυγό του, Στεφανία, µε τους οποίους έχουν εδώ και χρόνια φιλική σχέση.

Η Κόνι Μεταξά δήλωσε πρόσφατα:

«Στον γάμο μου δεν θα έχω χορογραφία, θα μπω σαν το «παρτσακλό»! Περιμένω να γίνει για να μπορέσω να φάω μετά. Με κρατάει το αγόρι μου αλλά τρώω κρυφά»,

Ο Μάριος Καπότσης είχε πει σε δηλώσεις του:

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο συνεχίζονται μια χαρά, λέω σε όλα ναι. Έχω βρει το κοστούμι, δεν το έχω δείξει στην Κόνι για να πάρω την έγκρισή της. Είμαι παραδοσιακός. Το νυφικό δε ξέρω αν το έχει βρει. Ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι στην Κρήτη αλλά δεν έχουμε βρει την ημερομηνία ακόμη».