Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Ο πρώτος χορός του νεόνυμφου ζεύγους

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιουλίου 2022 15:32

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Ο πρώτος χορός του νεόνυμφου ζεύγους

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν χθες στα Χανιά. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν… δυο γάμους. Ο ένας ήταν παραδοσιακός, όπου ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής συνόδευσε την κόρη του στον γαμπρό, στην εκκλησία ενώ ο άλλος ήταν σε μια όμορφη τελετή αμερικανικού τύπου στην παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Το γαμήλιο πάρτι τα είχε όλα! Το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή, με τον Λευτέρη Πανταζή να ερμηνεύει το «Όταν λες σ΄ αγαπώ» και χόρευαν αγκαλιά με τον δικό τους τρόπο.

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: οι όρκοι και τα λόγια αγάπης που αντάλλαξαν στον «δεύτερο» γάμο τους (βίντεο)

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αποφάσισαν να παντρευτούν όχι μία, αλλά δύο φορές την ίδια μέρα! Ετοίμασαν μια όμορφη τελετή αμερικανικού τύπου στην παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Εκεί, είχαν επιμεληθεί ένα ξεχωριστό σκηνικό που θύμιζε σκηνή αμερικάνικης ταινίας μιας και το ζευγάρι είχε ετοιμάσει και τον δεύτερο γάμο, στα πρότυπα των ταινιών του Χόλιγουντ.

Μπροστά από το beach bar είχε στηθεί μια μικρή εξέδρα στολισμένη με λουλούδια πάνω στην οποία το ζευγάρι με τους κουμπάρους έβγαλαν φωτογραφίες. Μάλιστα το ζευγάρι έφτασε την ώρα του ηλιοβασιλέματος που στα Φαλάσαρνα είναι πανέμορφο.

Στη συνέχεια αντάλλαξαν λόγια αγάπης που τους συγκίνησαν όλους

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ». Είπε πρώτος ο Μάριος Καπότσης

Για να προσθέσει η Κόνι Μεταξά στη συνέχεια πως πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της. Αφού ευχαρίστησε τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου για να τη δουν να παντρεύεται. Ενώ είπε πως κανείς τους δεν πίστευε – ούτε η ίδια – ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα μιας και ποτέ πριν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον Μάριο Καπότση.