Κόνι Μεταξά: Τρελαίνει το Instagram με τις φωτογραφίες από τις Μαλδίβες

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 12:18

Η Κόνι Μεταξά απολαμβάνει το μήνα του μέλιτος στις εξωτικές Μαλδίβες παρέα με τον σύζυγό της και φυσικά δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δεν έχουν τέλος οι φωτογραφίες από τις μαγευτικές Μαλδίβες που ανεβάζει σχεδόν επί καθημερινής βάσεως η Κόνι Μεταξά απολαμβάνοντας πλέον τον έγγαμο βίο μακριά από την Ελλάδα και έχοντας στον πλευρό της τον πανέμορφο σύζυγό της.

Όπως είναι αναμενόμενο οι φωτογραφίες από τις εξωτικές Μαλδίβες ξετρέλαναν τους χρήστες του διαδικτύου με τους followers η Κόνι Μεταξά να κατακλύζουν με likes και σχόλια τις αναρτήσεις.

Φυσικά η Κόνι Μεταξά ετοιμάζει και την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από την συχνότητα του μεγάλου καναλιού παρουσιάζοντας την εκπομπή Mega Star ενώ συζητάει ήδη και για νυχτερινό σχήμα.

Και ο Λευτέρης Πανταζής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από τον γάμο της κόρης πέταξαν ως περήφανος πατέρας στο πλευρό της κόρης της περιμένοντας να την παραδώσει στον σύζυγό της.