Κονσίτα: Δείτε τη σοκαριστική αλλαγή της νικήτριας της Eurovision

19 Μαΐου 2022 12:30

Η Κονσίτα υπήρξε μία από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ από τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στη σκηνή της Eurovision κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των τηλεθεατών αλλά κυρίως των επικριτών της με την επιλογή της να εμφανιστεί με γένια αλλά και γυναικειο look.

Κονσίτα: Δείτε τη σοκαριστική αλλαγή της νικήτριας της Eurovision

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της, τα μακριά μαλλιά της αλλά και τα γένια της αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν του ευρωπαϊκού διαγωνισμού ενώ η εικόνα της ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου.

Η Κονσίτα κατάφερε να κερδίσει το 2014 την πρωτιά στον Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό και να φέρει την Eurovision στην Αυστρία όπου και το 2015 ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας.

Η εικόνα της από τότε έχει αλλάξει αρκετά με την ίδια να έχει αφαιρέσει τα εξτένσιον απο τα μαλλιά της, έχει περιορίσει τα γένια της ενώ την ίδια στιγμή δεν εμφανίζεται με γυναικεία ρούχα δημιουργώντας μία άλλη καλλιτεχνική οντότητα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσία της στον  Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που διενεργήθηκε στο Τορίνο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και τα φωτογραφικά φλας.

Κονσίτα: Δείτε τη σοκαριστική αλλαγή της νικήτριας της Eurovision

Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα για το οποίο αναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια ύστερα από τις απειλές που δεχόταν όπως υποστήριζε από πρώην σύντροφό της

Κονσίτα: Δείτε τη σοκαριστική αλλαγή της νικήτριας της Eurovision Η ίδια πάντως συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της σε όλη την Ευρώπη με το χαρακτήρα της Κονσίτα να κυριαρχεί στις προτιμήσεις των θαυμαστών της παρά το γεγονός ότι η ίδια επιθυμεί σιγά-σιγά να την απομακρύνει από τα φώτα της δημοσιότητας.