Κωνσταντίνα: «Κάποια στιγμή χαλάρωσα και πήγα πίσω και στην καριέρα μου και σε πολλά πράγματα αυτό είχε κόστος»

Δημοσιεύθηκε: 2 Ιουνίου 2021 22:15
Κωνσταντίνα: «Κάποια στιγμή χαλάρωσα και πήγα πίσω και στην καριέρα μου και σε πολλά πράγματα αυτό είχε κόστος»

Η Κωνσταντίνα μίλησε στην κάμερα του Love It για την καριέρα της, για την οικογένειά της, αλλά και για την επεισοδιακή της συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη.

Κωνσταντίνα: «Κάποια στιγμή χαλάρωσα και πήγα πίσω και στην καριέρα μου και σε πολλά πράγματα αυτό είχε κόστος».

Η συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη

«Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός. Αν είναι μεγάλη η σεζόν όλοι βάζουμε νερό στο κρασί μας γιατί από εκεί ζούμε κι από εκεί πρέπει να φαινόμαστε καλοί στον κόσμο. Είχαμε προστριβές μ ε καλλιτέχνες πως θα είναι η ταμπέλα και πως θα βγούμε.

Το 2001 με τον Νότη Σφακιανάκη βγήκε στον Τύπο ότι με έριξε και διάφορα. Δεν είχαμε προστριβές αλλά έγινε κάτι που δεν μπορούσε να ανατραπεί. Το φινάλε του προγράμματος ήταν γύρω στο 20λεπτο που θα το κλείναμε μαζί, οπότε βγήκε μια φορά και την δεύτερη δεν ένιωθε τόσο βολικά και τα ντουέτα που είπαμε τα πιο πολλά ήταν δικά μου κι αυτό καταργήθηκε. Από εκεί και πέρα δεν ήθελα να τσακωθώ και συνεχίσαμε.»

Σταμάτησε για να μεγαλώσει την κόρη της

«Κάποια στιγμή χαλάρωσα και πήγα πίσω και στην καριέρα μου και σε πολλά πράγματα, γιατί όταν η κόρη μου ήταν 5 χρονών μου είπε «μαμά, είτε λείπεις από το σπίτι είτε είσαι εδώ είναι το ίδιο πράγμα για εμένα, γιατί είσαι συνέχεια στα τηλέφωνα, το μυαλό σου είναι αλλού», λέω «μα τι κάνω». Οπότε, μπορείς να χαλαρώσεις στη δουλειά σου, αλλά αυτό έχει κόστος»