Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους Ιωάννας

22 Μαΐου 2022 12:18

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς βάφτισαν την ενός έτους κόρη τους και έκαναν και το γενέθλιο πάρτυ μαζί!

Η κόρη τους έκλεισε ένα χρόνο ζωής και το ζευγάρι αποφάσισε να συνδυάσει την βάπτιση και τα γενέθλια της σε έναν υπέροχο χώρο με τη μικρή Ιωάννα να σβήνει το κεράκι με τον αριθμό 1.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα πλημμύριζε τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με όμορφες φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης τους έχοντας αγκαλιά το μωρό της και φυσικά στο πλευρό της τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά.

Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ της κόρης τους Ιωάννα

Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ της κόρης τους Ιωάννα Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ της κόρης τους Ιωάννα Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ της κόρης τους Ιωάννα Κωνσταντίνα Κομμάτα-Γιώργος Σαμαράς: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ της κόρης τους Ιωάννα  Tο μυστήριο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς φίλους.

Οι ίδιοι δεν επιθυμούσαν την παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων κατά την διάρκεια της βάπτισης και ζήτησαν διακριτικότητα από όλους.

Η ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για τη βάπτιση και τα γενέθλια της μικρής Ιωάννας.

«Πέμπτη 19 Μαΐου!!! Η βάπτιση της Ιωάννας και τα πρώτα μας γενέθλια! Μωρό μου πόσο ευλογημένοι είμαστε που σε έχουμε ! Να ζήσεις Ιωαννάκι μου να σκορπίζεις πάντα φως χαρά και αγάπη… Το χαμόγελο σου είναι η ευτυχία μας!! Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους και συγγενείς μας που ήταν κοντά μας αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για εμάς! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους νονούς μας. Αυτή η μέρα επισφράγισε για πάντα τη φιλία μας και μεγάλωσε την οικογένεια μας… σας λατρεύουμε!!! P.S Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες εορταστικές ευχές!».

Όλος ο στολισμός είχε ροζ και λευκές αποχρώσεις με πανέμορφα λουλούδια και φυσικά η μικρή απόλαυσε το γεγονός ότι ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο των γονιών της αλλά και όλων των καλεσμένων.

Η ηθοποιός και ο καταξιωμένος ποδοσφαιριστής κρατούν μία διακριτική στάση απέναντι στα μέσα ενημέρωσης και δεν επιδιώκουν δημοσιότητα στις στις οικογενειακές στιγμές παρόλα αυτά μοιράζονται αρκετές από αυτές μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα συχνά-πυκνά ποστάρει φωτογραφίες με τη μικρή Ιωάννα ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της στα social media.