Κωνσταντίνα Λιναρδάτου: η Σοφούλα της Μουρμούρας πάντρεψε την δίδυμη αδερφή της

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 08:20

Κωνσταντίνα Λιναρδάτου: η Σοφούλα της Μουρμούρας πάντρεψε την δίδυμη αδερφή της

Η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της καθώς παντρεύτηκε το άλλο της μισό, η δίδυμη αδερφή της Άννα

Παράλληλα η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου περιμένει σε λίγο καιρό την γέννηση του πρώτου της παιδιού. Γιατί δεν ήταν τυχαίο πως στο σενάριο της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, η Σοφούλα μένει έγκυος. Αφού η ηθοποιός είναι και στην πραγματικότητα έγκυος.

Η χαρά της ήταν απερίγραπτη στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός.

 

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην Real, η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου είχε πει πως μέσα στο 2022 θα παντρευτούν οι αδερφές της. Η δίδυμή της Άννα και η μεγαλύτερη Αθηνά. Η ίδια και ο σύντροφος της, Στέλιος Νίνης προφανώς θα ακολουθήσουν.

«Έχουμε ακόμα καιρό για γάμο. Μέσα στο 2022 θα παντρευτούν οι δυο αδερφές μου, η μια δίδυμη και η μεγάλη μου αδερφή, και εγώ θα είμαι στο πλευρό τους με μεγάλη χαρά».

Ενώ για το σύντροφό της είχε πει: «Είμαστε σε σχέση αρκετά χρόνια, αλλά προς το παρόν τρενάρουμε τον γάμο. Δεν έχουμε μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνουμε τέτοια σχέδια. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν ακόμα φοιτητές στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Τέχνης του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη και συγκατοικούμε».
«Θέλω να παντρευτώ, αλλά δεν θέλω γάμο υπερ-παραγωγή. Θα ήθελα ο γάμος μου να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δε με ενδιαφέρουν πολύ αυτά τα πράγματα. Θέλω να είμαι σε ένα ξωκλήσι με τον Στέλιο και τους ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπούμε. Έτσι το έχω σκεφτεί» εξηγεί η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου και συνεχίζει,

«Ήταν κάποιες χρονιές που λόγω δουλειάς, υπήρξε απόσταση μεταξύ μας. Ο Στέλιος δούλευε στην επαρχία, εργαζόταν στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, και μου έλειπε. Βέβαια, τότε δεν συζούσαμε, ήμασταν ο καθένας με τους γονείς του και δε μου φαινόταν τόσο η απουσία του. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της καραντίνας καταφέραμε να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο».

φωτογραφίες: Instagram – @konstantinalinardatou