Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανέβασε νέα ολόσωμη φωτογραφία

Συντάκτης: Newsroom

10 Σεπτεμβρίου 2022 10:52

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σίγουρα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και πλέον δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της στα social media.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία φαίνεται κοιλίτσα της αφού διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της για τις ευχές που της στελνουν καθημερινά.

«Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ»

Η παρουσιάστρια κρατάει διακριτική στάση τους τελευταίους μήνες παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα ανέφεραν για την εγκυμοσύνη της Εκείνη δεν έκανε καμία δημόσια δήλωση μέχρι πριν από λίγες ημέρες που τελικά παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος και μάλιστα ευχαρίστησε όλους για την διαφορετική στάση απέναντί της.

Παραφωνία σε όλο αυτό ήταν όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αναφερόμενη στη γνωριμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη σταθοκωστόπουλο προκαλώντας την έντονη αντίδραση της σταματίνας Τσιμτσιλή και το γεγονός ότι Αάναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας