Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ανυπομονώ και είμαι παράλληλα πολύ ενθουσιασμένη – Την πρεμιέρα μάλλον δεν θα τη δω»

Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2021 19:15
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ανυπομονώ και είμαι παράλληλα πολύ ενθουσιασμένη - Την πρεμιέρα μάλλον δεν θα τη δω»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την παρουσίαση της εκπομπής Κάτι Ξαναψήνεται και περιμένει με ενθουσιασμό την πρεμιέρα. Παρά το γεγονός ότι δεν θα την δει στην προγραμματισμένη ώρα προβολής.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ανυπομονώ και είμαι παράλληλα πολλή ενθουσιασμένη – Την πρεμιέρα μάλλον δεν θα τη δω».

Το “Κάτι ξαναψήνεται” έρχεται στον ΣΚΑΪ και μαζί με αυτό κάνεις τηλεοπτικό comeback. Ποια τα συναισθήματά σου;

Ανυπομονώ και είμαι παράλληλα πολύ ενθουσιασμένη, παρόλο που οι απαιτήσεις είναι πολλές! Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και έχω πάρει μια πρώτη γεύση από αρκετούς διαγωνιζόμενους. Η πρώτη εβδομάδα ξεκινά με φιλοζωικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα θα δοθούν στον Σύλλογο Προστασίας και Άγριας Ζωής “Anima” για τα πυρόπληκτα ζωάκια. Οι πρώτοι συμμετέχοντες είναι άνθρωποι που ο κόσμος έχει αγαπήσει μέσα από το “Survivor” και είναι ο Πάνος Καλίδης, η Έλενα Κρεμλίδου, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Κεφαλά. Είναι μια πολλή ευχάριστη εβδομάδα και αστεία θα έλεγα. Ωστόσο, τώρα βρισκόμαστε στην Αίγινα για επόμενα γυρίσματα, και πλέον μπαίνει το χρηματικό έπαθλο για τους παίκτες με τις καταστάσεις να διαφοροποιούνται, αφού υπάρχει ανταγωνισμός.

Πώς πήρες την απόφαση να αναλάβεις την παρουσίαση του συγκεκριμένου show;

Η Acun Medya, η εταιρία παραγωγής του show, είναι μια οικογένεια στην οποία βρισκόμουν και στο παρελθόν τόσο με το “My style rocks” όσο και με το “Survivor”, οπότε όταν μου έγινε η πρόταση για το “Κάτι ξαναψήνεται” με εξέπληξαν ευχάριστα γιατί είναι ένα project που μου αρέσει πολύ. Το “Κάτι ξαναψήνεται” έχει άμεση σχέση με τον κόσμο κι αυτό με ευχαριστεί. Επίσης, περιέχει μαγειρική, φαντασία και αυθορμητισμό, κομμάτια τα οποία έχω κι εγώ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ θα έχει άρωμα Survivor - Ποιοι παίκτες θα είναι καλεσμένοι στο «Κάτι Ξαναψήνεται»

Η παλαιότερη εκδοχή του δεν είχε παρουσιαστή παρά μόνο εκφωνητή. Ωστόσο, τώρα αναλαμβάνεις τα ηνία της παρουσίασής του. Ποιος θα είναι ο ρόλος σου;

Ναι, δεν το έχουμε δει με παρουσιαστή αλλά αυτή είναι και η πρόκληση. Θα υπάρχει βέβαια εκφωνητής, ο Τάκης Γιαννούτσος. Όσον αφορά στον ρόλο μου θα τον δείτε στην πράξη. Θα είμαι παρούσα σε όλη τη διαδικασία με τους διαγωνιζόμενους, θα τρώω μαζί τους και θα βρίσκομαι στο τραπέζι. Δεν είναι στη δικαιοδοσία μου όμως να κάνω πολλά. Βέβαια, για κάθε παίκτη οι ανάγκες είναι άλλες κι έτσι ο ρόλος μου θα διαφοροποιείται, γιατί εξαρτάται και πώς ο κάθε διαγωνιζόμενος με αφήνει να μπω σε όλο αυτό. Δεν είναι εύκολο για τον καθένα να ανοίγει το σπίτι του, να ετοιμάζει πράγματα υπό την πίεση του χρόνου και να παρουσιάζει τα πιάτα του σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Έχεις αγωνία για το νέο εγχείρημά σου;

Πάντοτε όταν ξεκινάω κάτι έχω αγωνία για το πώς θα το αγκαλιάσει ο κόσμος και πώς θα το υποδεχτεί. Όμως, είμαι πολλή αισιόδοξη, καθώς είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που με έχει συνηθίσει το κοινό. Έχω κάποιο διάστημα όπου ήμουν απούσα από την τηλεόραση, το οποίο θεωρώ πως μου έκανε καλό. Έχω το δημιουργικό άγχος και αυτό που θέλω είναι να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης, έχω μια πολλή καλή ομάδα και το κλίμα είναι υπέροχο. Όταν κάνεις 12-15 ώρες γυρισμάτων δεν είναι εύκολο. Ευτυχώς έχω δουλέψει και σε άλλα projects με μέλη της ομάδας κι αυτό είναι σημαντικό. Όταν απουσιάζεις από το σπίτι σου για μέρες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αποχωρίζομαι πολλά πράγματα και μέσα στη μέρα είχα συνηθίσει ένα πρόγραμμα, ωστόσο μου αρέσει αυτό που συμβαίνει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πολυτελείς διακοπές στο εξωτερικό με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Δείτε τις μαγικές φωτογραφίες

Η δουλειά σου συνδέεται με τους πίνακες τηλεθέασης. Θα ξυπνήσεις την επόμενη μέρα της πρεμιέρας να δεις τα ποσοστά που σημείωσε;

Κοίταξε δεν είμαι εμμονική με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά σίγουρα υπάρχει ένας δείκτης που δείχνει πώς όλο αυτό που κάνουμε αγγίζει τους τηλεθεατές. Καλώς ή κακώς αυτός είναι ο δείκτης ο δικός μας, τα ποσοστά τηλεθέασης. Κάνουμε μια δουλειά που δεν απευθύνεται σε εμάς. Εμένα μπορεί να μου αρέσει κι όλη η ομάδα να κάνει το καλύτερο, όμως το ζήτημα είναι να αρέσει στον κόσμο. Σίγουρα θα τα κοιτάξω. Έχουν ξεκινήσει κι άλλα προγράμματα και θα μπω στη διαδικασία να παρακολουθήσω και τα υπόλοιπα τηλεοπτικά projects. Χαίρομαι που υπάρχει ποικιλία στην τηλεόραση φέτος.

Την πρεμιέρα φαντάζομαι δεν θα τη δεις μόνη σου.

Την πρεμιέρα μάλλον δεν θα τη δω γιατί θα είμαι σε γύρισμα (Γέλια). Θα δω το επεισόδιο το βράδυ.

Θα το παρακολουθήσεις μαζί με τον σύντροφό σου Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Δεν ξέρω. Εκείνος ίσως το δει real time. Λαμβάνω υπόψιν μου τη γνώμη του και θέλω να ακούσω τι θα έχει να μου πει. Είπε στο Hello.