Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: απαντά σε follower για την εγκυμοσύνη της

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 09:35

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: απαντά σε follower για την εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο βρίσκονται ακόμη στη Ρόδο κοντά στην οικογένεια της παρουσιάστριας

Το ζευγάρι αφού πέρασε αρκετές ημέρες σε νησιά των Κυκλάδων αλλά και του Ιονίου, έκανε στάση στη Ρόδο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει αυτό το διάστημα να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της. Με την οποία είναι ιδιαίτερα δεμένη. Άλλωστε μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της θέλει και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος να νιώσει πιο οικεία μαζί τους.

Οι δυο τους κάνουν τα σχέδιά τους για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Και αυτά όπως φαίνεται περιλαμβάνουν και την επισημοποίηση της σχέσης τους. Μόνο που αυτή τη φορά όλα θα γίνουν όσο πιο διακριτικά γίνεται. Αφού πρόκειται να παντρευτούν λίγο πριν από την γέννα σε πολύ στενό κύκλο και χωρίς δημοσιότητα. Όλα δείχνουν ότι οι προτεραιότητες της παρουσιάστριας άλλαξαν ριζικά. Και τα σχέδια για συγκεκριμμένη συμφωνία με τον ΣΚΑΪ θα πρέπει να περιμένουν πρώτα την άφιξη του πελαργού. Ίσως γι’αυτόν τον λόγο έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεών της πλάνο για τη νέα χρονιά και όχι για το φθινόπωρο.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο όμως και η Κωσταντίνα Σπυροπούλου δεν θέλει να κάνει σχόλια για την εγκυμοσύνη της

Όταν κάποια από τις  followers έκανε το σχόλιο: «Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time», στη δημοσίευσή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχασε χρόνο και της έδωσε μια αποστομωτική απάντηση.

«Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω…
Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις.
Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».