Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: δίνει ρεσιτάλ στο νέο τρέιλερ του Κάτι Ξαναψήνεται! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

14 Αυγούστου 2021 09:00

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: δίνει ρεσιτάλ στο νέο τρέιλερ του Κάτι Ξαναψήνεται! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έρχεται στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ “Κάτι Ξαναψήνεται”, με το τρέιλερ να είναι μοναδικό. Η παρουσιάστρια φοράει τη μαγειρική ποδιά και ετοιμάζεται για τις δικές της δημιουργίες στην κουζίνα.

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» έρχεται με νοστιμιά, χιούμορ, απρόβλεπτες καταστάσεις αλλά και 2.500 ευρώ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάθε εβδομάδα, μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους.

Σκοπός τους είναι να εντυπωσιάσουν τους συμπαίκτες τους με το μενού που θα ετοιμάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας.

Στο τρέιλερ, η queen Ντίνα βγάζει το στέμμα της και παίρνει τα σύνεργα της μαγειρικής. Μαγειρεύει, ψήνει, κόβει λαχανικά και δείχνει πανέτοιμη για τη νέα αυτή εκπομπή που επιστρέφει ανανεωμένη στους δέκτες μας.

Ο ρόλος της θα είναι ενεργός, καθώς θα επισκέπτεται τους παίκτες, θα μαγειρεύει μαζί τους, θα δοκιμάζει τα φαγητά! Φυσικά, θα επηρεάσει και τη διαδικασία της ψηφοφορίας, μιλώντας με τους διαγωνιζόμενους και κρίνοντας και η ίδια τα φαγητά τους.