Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εξωδικαστικός συμβιβασμός με τη γυναίκα που παρέσυρε

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Απριλίου 2023 10:25

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό κατέληξαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η γυναίκα που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της την περασμένη εβδομάδα στη Βούλα.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, τα βρήκαν σε όλα και δεν υφίσταται καμία εστία αντιδικίας μεταξύ τους.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις μετά το συμβάν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σπυροπούλου βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της τραυματισμένης γυναίκας από την πρώτη στιγμή και την επισκέπτεται συχνά στο νοσοκομείο για να δει την κατάστασή της.

Για το τροχαίο ατύχημα στη Βούλα, στο οποίο ενεπλάκη η Σπυροπούλου, μίλησε -πριν από λίγες ημέρες- ο δικηγόρος της, Ανδρέας Μήτσαινας.

O δικηγόρος της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Ανδρέας Μήτσαινας, τόνισε πως η εντολέας του δεν φέρει ευθύνη για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό ηλικιωμένης γυναίκας.

Παράλληλα, επισήμανε ότι από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της παθούσας.

«Η κυρία Σπυροπούλου δεν ευθύνεται επ’ ουδενί για το συμβάν. Ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις. Η ταχύτητα με την οποία κινείτο ήταν πολύ μικρή απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη» είπε αρχικά ο Μήτσαινας στην εκπομπή «TLive» του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της προανακρίσεως απλώς ήθελα να παρέμβω και να πω ότι η κυρία Σπυροπούλου έχει προστρέξει από την πρώτη στιγμή στην κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει πάει στην ίδια στο νοσοκομείο τρεις φορές, έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς».

«Ενεπλάκη εντελώς ατυχώς και χωρίς δική της ευθύνη. Αυτό που σας λέω επίσημα είναι ότι η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική, δεν υπήρχε κανένας λόγος να συμβεί αυτό πλην όμως με τη συμπεριφορά της παθούσης συνέβη ό,τι συνέβη.

Η πελάτισσά μου είναι συντετριμμένη, είναι ένα γεγονός που δεν ανέμενε να συμβεί αυτές τις μέρες ειδικά μετά την επιστροφή της από τον γιατρό», κατέληξε ο δικηγόρος.