Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Acun Ilicali: “Δεν έκανα καμιά συμφωνία” (βίντεο)

2 Ιουνίου 2019 18:00

Απάντησε πρώτη φορά ανοικτά για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Acun Ilicali. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που, ως γνωστόν, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ και με το φινάλε του μοντελοριάλιτι είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο πως είναι σε δεσμό με τον Τούρκο μεγαλοπαραγωγό.

«Δεν έκανα καμία συμφωνία για το My Style Rocks όταν μου πρότειναν να μπω στο Survivor. Και απλά μια μέρα με πήραν και μου είπαν ότι θέλουν να κάνω το My Style Rocks.

Πίστευα ότι μπορώ να κάνω χιούμορ, τελικά κατάλαβα ότι και αυτό παρεξηγείται. Αντιμετώπισα σαν αστείο τη “σχέση” μου με τον Acun. Αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά. Όταν το είδα, δεν ασχολήθηκα. Όταν με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα. Δεν έχει καμία δόση αλήθειας.

Δεν νομίζω ότι θα με συνέφερε να αφήνω μια τέτοια φήμη να ισχύει, ότι έχω δηλαδή μια εκπομπή, αν κάτσεις να το σκεφτείς, εξαιτίας της σχέσης μου. Δηλαδή, ότι πάλι είμαι άχρηστη και ότι κάποιος μου έδωσε κάτι. Δεν ήταν ωραίο, απλά είπα να κάνω πλάκα», είπε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.