Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κίνηση που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουλίου 2022 09:00

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τάμα στον Πανορμίτη για την έγκυο παρουσιάστρια

Μπορεί οι φήμες να οργιάζουν και φαίνεται ότι δεν απέχουν από την πραγματικότητα, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τηρεί σιγή ιχθύος. Δεν αποκαλύπτει απολύτως τίποτα για την εγκυμοσύνη της. Την ώρα που όλα δείχνουν ότι μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου παιδιού της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της και φροντίζει να το δείχνει. Μάλιστα, κάποιες από τις κινήσεις της προδίδουν την εγκυμοσύνη της. Χωρίς εκείνη να λέει απολύτως τίποτα. Βέβαια, κάποιοι θα πουν (και όχι ίσως άδικα) ότι δεν φτάνουν μόνο τα λόγια, αλλά οι πράξεις.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια πήγε στο κομμωτήριο και έκανε ένα χτένισμα, χωρίς να βάψει τη ρίζα, η οποία έχει κατέβει αρκετά. Ανέβασε και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο instagram. Αυτό ήταν κάτι που έκανε αρκετούς να υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο προδίδει την εγκυμοσύνη της.

Επίσης, επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ και αέρινο φόρεμα, ενώ σε παλιότερο instastory είχε φορέσει ένα κοντό φόρεμα. Κινήσεις, προσεκτικές προκειμένου να μην προδώσουν την εγκυμοσύνη της μέχρι η ίδια να θελήσει να το μοιραστεί με το κοινό της.

Αξίζει μάλιστα να επισημανθεί ότι οι followers της αφήνουν ευχές στις αναρτήσεις της. Και εκείνη δεν τις έχει σχολιάσει με κανέναν τρόπο. Επίσης, δεν είναι τόσο ενεργή στα social media όπως ήταν. Με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται γιατί απέχει τόσο καιρό. Και η παρουσιάστρια σε Q&A που είχε κάνει, εξήγησε ότι έχει μετακομίσει και πως θα επιστρέψει σύντομα.

Αυτό πάντως φαίνεται ότι είναι η… μισή αλήθεια. Όντως έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά από την άλλη δεν δείχνει ότι θέλει ακόμη να μοιραστεί το μυστικό της.

Μετά την έντονη φημολογία για εγκυμοσύνη ξέσπασε ακόμη μία φημολογία σχετικά με τον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ότι δηλαδή τώρα θα κάνουν τον πολιτικό γάμο τους και μετά θα κάνουν μαζί τον θρησκευτικό και τη βάπτιση του παιδιού τους. Και γι’ αυτό φυσικά δεν υπήρξε κάποια απάντηση…