Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Λύγισα και έβαλα τα κλάματα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Μαρτίου 2023 12:51

Στον τραυματισμό της λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της, μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στις αρχές του χρόνου, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Ροδίτισσα, όμως, λίγες ημέρες αργότερα, χτύπησε άσχημα στο πόδι της, μετά από μια απρόσεκτη κίνηση.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο τραυματισμός αυτός την «καθήλωσε», καθώς ο γιατρός της τής συνέστησε να μείνει σε ακινησία για ενάμιση μήνα.

Η Σπυροπούλου προχώρησε σε αποκαλύψεις, μέσα από το νέο της Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως λύγισε όταν στο νοσοκομείο συνειδητοποίησε ότι ο τραυματισμός της δεν ήταν τελικά τόσο ασήμαντος, όπως αρχικά πίστευε.

«Ένα πρωινό, θέλοντας να τα προλάβω όλα και θεωρώντας ότι είμαι η Superwoman, δεν είδα το τελευταίο σκαλί κι έπεσα στη σκάλα.

Καθώς πέρναγαν οι ώρες και συνεχίζοντας το πρόγραμμα του μωρού, χωρίς να θέλω να πιστέψω ότι έχει γίνει ζημιά, έφτασα στο σημείο από το οίδημα και τον πόνο να μη μπορώ να περπατήσω και να παίρνω τον άνδρα μου να με πάει στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά ‘θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα’, εκεί λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας, μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι οι λεχώνες είμαστε – είστε είναι πολύ ευαίσθητες».

Και κατέληξε: «Εννοείται αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό, τι έχω. Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές».

Σε μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε, η Σπυροπούλου απάντησε για τον θηλασμό, τονίζοντας πως δεν ήταν εύκολη διαδικασία για εκείνη.

«Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση. Όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωση μου γιατί το γάλα μου άργησε να κατέβει αλλά πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρει στο παιδί μου, όσο για όσο μπορέσω», ανέφερε.