Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με πατερίτσες η παρουσιάστρια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Φεβρουαρίου 2023 09:57

Με πατερίτσες θα κυκλοφορεί το προσεχές διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε γνωστό προ ημερών ότι είχε ατύχημα με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο πόδι.

«Για τον επόμενο ενάμιση μήνα σε ακινησία λέει να αποφύγουμε το χειρουργείο. Για πείτε μου με νεογέννητο πώς γίνεται», είχε αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες το απόγευμα, η Ροδίτισσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τις πατερίτσες με τις οποίες πλέον μετακινείται.

«Έχω και επιλογές, όμως», έγραψε με χιούμορ στη σχετική φωτογραφία.

Από εκεί και πέρα, η Σπυροπούλου συνεχίζει να θηλάζει τον γιο της και να αντλεί μητρικό γάλα όσο ο μικρός κοιμάται.

Αυτό αποκάλυψε μέσα από ένα insta story που δημοσίευσε δείχνοντας τόσο το δεμένο της πόδι όσο και το θήλαστρο που αντλούσε γάλα. Μάλιστα, ταλαιπωρήθηκε λίγο μιας και είχε στο σπίτι πεντάωρη διακοπή ρεύματος.

Η Σπυροπούλου απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα, ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του γιου της.

«Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του μαιευτήρα της.

Στις 7 Ιανουαρίου η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό της.

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Αμέσως μετά την επιστροφή από το μαιευτήριο η Σπυροπούλου άρχισε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Ιnstagram, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως επισκέπτεται εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

Μέσα σε σαράντα ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η Σπυροπούλου κατάφερε να χάσει συνολικά δεκαέξι κιλά, όπως ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις της.