Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μy style Rocks» και τέλος; Φεύγει απ’ τον ΣΚΑΪ;

Δημοσιεύθηκε: 25/01/2019 18:10
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Μy style Rocks" και τέλος; Φεύγει απ' τον ΣΚΑΪ;

Tέλος στη σχέση ΣΚΑΪ-Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Πολλά ακούστηκαν -ακόμα και για ειδύλλιο της παρουσιάστριας με τον Τούκο παραγωγό του παιχνιδιού «My Style Rocks»- φαίνεται, όμως, ότι απέχουν έτη φωτός απ’ την πραγματικότητα. 

Μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι μόδας του σταθμού, ο τηλεοπτικός σταθμός βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση νέας παρουσιάστριας. Νέας, για τον τρίτο κύκλο.  Έτσι λένε οι, ως τώρα, πληροφορίες. Επικρατέστερη υποψήφια για τη θέση φέρεται να είναι η Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε μία συνάντηση με στελέχη του σταθμού πριν από λίγες ημέρες. Στη συνάντηση ανακοινώθηκε ότι τελειώνει η εκπομπή της με τίτλο «Oh La La» και της πρότειναν να παρουσιάσει το «My Style Rocks». Εκεί, αν θυμάστε, είχε βρεθεί ως guest judge σε ένα από τα γκαλά. Άλλοι, πάλι, λένε πως τελειώνει και εκείνη από τον ΣΚΑΪ, καθώς δεν συγκέντρωσε ιδιαίτερα ενθαρρυντικά νούμερα τηλεθέασης…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Μάλιστα, πέρα από την αλλαγή της παρουσιάστριας, ο ΣΚΑΪ πρόκειται να προχωρήσει σε γενικότερες αλλαγές στο παιχνίδι. Όπως και να ‘χει, με τη Σπυροπούλου φαίνεται πως υπήρξε πρόβλημα. Σοβαρό.

Κανένα νέο πλάνο για εκείνη;

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν φέρεται να υπάρχουν σχέδια του σταθμού για εκείνη. Υπερτονίζεται μάλιστα πως ήδη αναζητά νέα τηλεοπτική στάγη. Στους διαδρόμους, δε, ακούγεται ότι ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali έχει ενοχληθεί από την στάση της αναφορικά με τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Για εβδομάδες, η Σπυροπούλου ούτε επιβεβαίωνε, αλλά ούτε και διέψευδε τα όσα ακούγονταν, κάτι που φαίνεται να εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Τούρκο παραγωγό. Τι μέλλει γενέσθαι και για την Κωνσταντίνα και για τη Σάσα, θα φανεί. Άμεσα.