Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: οι… εκλογές βάζουν φρένο στην εκπομπή της! Στον αέρα η παρουσιάστρια

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 08:00

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: οι… εκλογές βάζουν φρένο στην εκπομπή της! Στον αέρα η παρουσιάστρια

Και ξαφνικά… ανατροπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ενώ ήταν σίγουρο ότι θα τη δούμε στην τηλεόραση τη νέα σεζόν μετά το Κάτι Ξαναψήνεται, όλα αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζει κανονικά στον ΣΚΑΪ, αλλά πλέον αναζητείται εκπομπή που θα κάνει.

Αρχικά το όνομά της είχε παίξει πολύ δυνατά για το My Style Rocks, αλλά το κανάλι επέλεξε τελικά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρουσίαση. Παρότι ή Σπυροπούλου ήταν παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας. Απλώς, ο σταθμός έκρινε ότι η Ηλιάνα ήταν πιο ειδική σε θέματα μόδας και μπορούσε να δώσει τον δικό της τόνο και τις συμβουλές της. Να μην έμενε δηλαδή απλώς σε έναν κλασικό ρόλο παρουσιάστριας ενός σόου.

Έτσι ο ΣΚΑΪ συμφώνησε με την Παπαγεωργίου. Η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα είναι η παρουσιάστρια και του Love Island.

Η δεύτερη σκέψη ήταν να αναλάβει τη θέση της Μαλέσκου με εκπομπή καθημερινή 12-2. Στο καθημερινό όμως δεν είχε την ανάλογη εμπειρία κι έτσι προτιμήθηκε η Μπαρία Μπακοδήμου. Η οποία έχει ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν στις απαιτήσεις καθημερινής εκπομπής.

Η Μαρία Μπακοδήμου «ξαναχτυπά» με δική της εκπομπή

Μάλιστα εκτός του πρωινού δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ως μέλος κριτικής επιτροπής σε κάποιο από τα σόου που ετοιμάζει ο σταθμός.

Περίπτωση βέβαια να ήταν μαζί Μπακοδήμου και Σπυροπούλου δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο. Μία θα ήταν η παρουσιάστρια και το κανάλι ψήφισε Μπακοδήμου.

Επόμενη επιλογή ήταν η εκπομπή του Σαββατοκύριακου, έπειτα μάλιστα από το διαζύγιο με Γκουντάρα και Κάκκαβα. Εμπειρία από Σαββατοκύριακο και μάλιστα ως κεντρική παρουσιάστρια έχει και οι φήμες δεν άργησαν να φουντώσουν. Κι ενώ όλοι περιμέναμε με αγωνία την επερχόμενη τηλεοπτική κόντρα Γερμανού – Σπυροπούλου, οι οποίες έχουν… θεματάκια από παλιά, ο ΣΚΑΪ ανατρέπει ξανά το σκηνικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τελευταία σύσκεψη έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να πάει φουλ ενημερωτικά το κανάλι μέχρι το μεσημέρι. Κι αυτό γιατί μιλάμε για προεκλογική περίοδο και πρέπει ο σταθμός να εκμεταλλευθεί τη μεγάλη δύναμή του στην ενημέρωση. Μία πρόταση που είχε πολλούς υποστηρικτές.

Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι η Σπυροπούλου βρίσκεται ξανά στον αέρα. Και ακόμη αναζητεί τη νέα εκπομπή της στο κανάλι του Φαλήρου.

Αυτό που μπορεί να τη… σώσει είναι να γίνουν πρόωρες εκλογές, το αργότερο έως τις 2 Οκτωβρίου όπως φημολογείται. Γιατί μετά το πεδίο θα είναι πιο ελεύθερο…