Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: ποζάρει με μαύρο μπικίνι και κόβει την ανάσα! Η παρουσιάστρια γκρέμισε το instagram (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2021 09:20
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: ποζάρει με μαύρο μπικίνι και κόβει την ανάσα! Η παρουσιάστρια γκρέμισε το instagram (φωτογραφίες)

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα καλύτερά της και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η απώλεια κιλών δείχνει ότι της πάει πάρα πολύ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέον διαθέτει ένα από τα πλέον καλλίγραμμα σώματα της showbiz. Και αυτό είναι αποτέλεσμα έντονης γυμναστικής και σωστής διατροφής.

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να μοιραστεί στιγμές της καθημερινότητάς της με τους χιλιάδες followers στο Instagram.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στην Ρόδο. Εκεί, μάλιστα, ο σύντροφος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους γονείς της αγαπημένης του.

Με το που επέστρεψε, όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνέχισε τις εξορμήσεις της στις κοντινές παραλίες. Και πόζαρε με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι δείχνοντάς μας τις άψογες αναλογίες που διαθέτει πλέον, μετά την απώλεια των 11 κιλών.

Στο νέο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως αδυνάτισε κι άλλο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί τις καλοκαιρινές της διακοπές. Καθώς σε λίγο καιρό ξεκινάει γυρίσματα για το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)