Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «έχω βρει κλειστές πόρτες».

Δημοσιεύθηκε: 17 Μαΐου 2020
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου "έχω βρει κλειστές πόρτες".

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθε εβδομάδα γίνεται το επίκεντρο συζήτησης στο just the two of us. Η παρουσιάστρια πρόσφατα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας αλλά και στις «κλειστές πόρτες» που βρήκε. Είπε ακόμα πως ο κόσμος δεν της είχε δώσει την ευκαιρία να τη γνωρίσει, κάτι που έγινε αργότερα με τη συμμετοχή της στο Survivor.

Από τη μέχρι τώρα πορεία σου στα τηλεοπτικά δρώμενα, τώρα βγάζεις πολύ πιο θετική αύρα απ’ ότι στα πρώτα σου βήματα…
Είμαι το ίδιο κορίτσι, απλώς ο κόσμος δεν μου είχε δώσει την ευκαιρία να με γνωρίσει. Πολλοί δεν έβλεπαν την εκπομπή, δεν ήξεραν την ύπαρξή μου, ήταν προκατειλημμένοι απέναντί μου. Κοιτώντας τα επεισόδια από το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», από το «Μες στην καλή χαρά», θα δεις την ίδια χαρά, το ίδιο γέλιο, όχι με την ίδια εμπειρία, όχι με την ίδια αμεσότητα. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος, απλώς εξελίχθηκα.

Έχεις φάει… σφαλιάρες λόγω αυτής της προκατάληψης;
Σφαλιάρες όχι, έχω βρει κλειστές πόρτες. Μου έχει τύχει να υπάρξει απόρριψη από εταιρείες σχετικά με την εμπορικότητα του ονόματός μου. Όταν μία παρουσιάστρια είναι το όχημα μίας διαφήμισης και πίσω του φέρει μία κακή εικόνα, είναι δυσφήφηση για την εταιρεία. Μετά το «Survivor» είχα μία θετική αλλαγή προς αυτό. Ο κόσμος έβλεπε το πρόγραμμα που αγαπούσε, έβλεπε την Κωνσταντίνα σε μία άλλη διάσταση και τη γνώρισε επί της ουσίας.

Έχεις φάει… σφαλιάρες λόγω αυτής της προκατάληψης;
«Σφαλιάρες όχι, έχω βρει κλειστές πόρτες. Μου έχει τύχει να υπάρξει απόρριψη από εταιρείες σχετικά με την εμπορικότητα του ονόματός μου. Όταν μία παρουσιάστρια είναι το όχημα μίας διαφήμισης και πίσω του φέρει μία κακή εικόνα, είναι δυσφήφηση για την εταιρεία. Μετά το «Survivor» είχα μία θετική αλλαγή προς αυτό. Ο κόσμος έβλεπε το πρόγραμμα που αγαπούσε, έβλεπε την Κωνσταντίνα σε μία άλλη διάσταση και τη γνώρισε επί της ουσίας», είπε η παρουσιάστρια στη Real.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT