Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σκληρή ανακοίνωση μετά τα σχόλια σε βάρος της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Νοεμβρίου 2022 09:41

Σκληραίνει τη στάση της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση διά μέσω του δικηγόρου της έπειτα από τη σκληρή κριτική που δέχθηκε για την πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη στο MEGA.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο «στόχαστρο» πολλών το τελευταίο διάστημα για όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Αποφάσισε να αντιδράσει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος Ανδρέας Μήτσαινας.

Μέσω αυτής επιχειρεί να βάλει τέλος στην εκστρατείας κατασυκοφάντησής της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης», τονίζεται σε άλλο σημείο της τοποθέτησης της Σπυροπούλου, που υπενθυμίζεται ότι είναι έγκυος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησής μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης.

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Ανδρέας X. Μήτσαινας».