Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: στην Ρόδο με φουσκωμένη κοιλίτσα – Δεν την καλύπτει πλέον

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 09:27

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: στην Ρόδο με φουσκωμένη κοιλίτσα - Δεν την καλύπτει πλέον

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Ρόδο κοντά στην οικογένεια της. Και όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η ώρα για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους

Αυτό που όλοι συζητούν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατούσε ακόμη για τον εαυτό της είναι πως τώρα πια δεν κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στην Ρόδο απολαμβάνει τη θάλασσα και όλοι έχουν δει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της που δεν κρύβεται πια από το ολόσωμο μαγιό της.

Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι του νησιού την έχουν δει και αποκαλύπτουν πως η κοιλίτσα της είναι πολύ φουσκωμένη. Και πλέον δύσκολα κρύβεται. Αυτό αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες και το προφίλ Soula Glamorous στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση γι’αυτό. Προς το παρόν το ζευγάρι περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί. Αλλά μοιράζεται αυτές τις πολύτιμες στιγμές και με την οικογένεια της Κωνσταντίνας. Αφού όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους δικούς της και ιδιαίτερα στη μητέρα της.

Μέχρι τώρα έκρυβε διακριτικά την εγκυμοσύνη της

Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της γίνονταν με φαρδιά φορέματα και μπλούζες. Έτσι ώστε να καλύπτεται η φουσκωμένη κοιλίτσα .Βέβαια αυτό από  το βράδυ της Πέμπτης 4/8  άλλαξε με μια νέα της δημοσίευση  Η Κωνσταντίνα για πρώτη φορά με αφορμή ένα giveaway έδειξε πως είναι έγκυος. Αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά φωτογραφιών. Όπου  φορούσε ένα τζιν σορτσάκι κι ένα γαλάζιο μπλουζάκι που άφηνε ολοκάθαρα την κοιλίτσα της να φανεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ στην παραλία που βρέθηκε με μπλε ολόσωμο μαγιό όλα ήταν ξεκάθαρα.