Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τάμα στον Πανορμίτη για την έγκυο παρουσιάστρια

Συντάκτης: Newsroom

21 Αυγούστου 2022 08:20

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τάμα στον Πανορμίτη για την έγκυο παρουσιάστρια

Ένα ταξίδι κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα της και ένα τάμα λίγο προτού γίνει μανούλα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζει τις διακοπές της και τώρα είναι η σειρά της Σύμης να επισκεφθεί. Γιατί είχε και λόγο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει άρρηκτες σχέσεις με το νησί των Δωδεκανήσων. Γιατί μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη Ρόδο, όμως αγαπά πολύ τη Σύμη λόγω της μητέρας της. Κι αυτό επειδή η καταγωγή της μάνας της είναι από το νησί και το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Αυτή τη φορά, όπως προαναφέραμε, είχε κι ένα λόγο παραπάνω.

Αφήνοντας λοιπόν για λίγο τη Ρόδο όπου είδε τους δικούς της μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, πήρε το πλοίο και ταξίδεψε για τη γειτονική Σύμη. Ήθελε να πάει να προσευχηθεί και να κάνει το τάμα της σην Ιερά Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Πανορμίτη. Το θαυματουργό μοναστήρι είναι το καταφύγιό της, πόσο μάλλον σε μία τέτοια φάση της ζωής της όταν περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ίδια παραδέχθηκε το «πιστό ραντεβού» της, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Όπως φαίνεται, λοιπόν, η ξανθιά παρουσιάστρια επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Πανορμίτου, ενώ πήγε και στον φούρνο της συγκεκριμένης περιοχής από όπου και προμηθεύτηκε παραδοσιακά προϊόντα.

Η ίδια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο χωρίς να έχουν επιβεβαιώσει κάτι σχετικά. Ούτε και μετά από τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών όπου εμφανίζεται με φουσκωμένη την κοιλίτσα της. Η αλήθεια είναι ότι κι εκείνη και ο σύντροφός τους έχουν μία γλυκιά αναμονή για να αγκαλιάσουν το μωρό τους.

Επίσης, προς το τέλος του 2022 αναμένουμε και τον γάμο τους. Το ζευγάρι έχει πάρει την απόφασή του και θα φορέσει βέρα στο δεξί. Πάντως, και η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης δεν θέλουν καθόλου προβολή και θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.