Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Aποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού! – «Έχει γίνει πρόταση γάμου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Σεπτεμβρίου 2022 08:53

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο περιμένουν το πρώτο τους παιδί, που κατά πληροφορίες είναι αγόρι!

H παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν τον κόσμο στο Season Opening Party του «Goya-Gastro Bar» και η πρώτη -φανερά χαρούμενη- μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε ημέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος», είπε αρχικά στις κάμερες.

Και πρόσθεσε: «Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είμαι έγκυος. Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή. Είμαι έξι μηνών.

Θα κάνουμε ένα πάρτι για το φύλο του μωρού. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη, αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι γι’ αυτό».

Σε άλλο σημείο, η Σπυροπούλου δήλωσε: «Το μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αγωνία.

Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά».

Και η παρουσιάστρια κατέληξε: «Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι.

Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα».

Η Σπυροπούλου επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα για την όμορφη που αναδείκνυε όμορφα την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Από εκεί και πέρα, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Σπυροπούλου.

«Μία φορά ρεπόρτερ για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior. Περιμένει αγοράκι», ανέφερε η Σταμάτη.