Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φύλο του μωρού και τα σχέδια γάμου

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 17:47

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φύλο του μωρού και τα σχέδια γάμου

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους καθώς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μάλιστα, σήμερα, μέσω του περιοδικού HELLO, ήρθαν και στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της
Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τόσο η Κωνσταντίνα όσο ο Βασίλης καρτούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη και δεν έχουν περάσει σε καποια δήλωση.

Λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αποκάλυψε η εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Σοφία Πρώιμου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει αγοράκι, ενώ τον Νοέμβριο το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο πριν τη γέννηση του μωρού τους, ενώ μετά τη γέννα θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός γάμος.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε την στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αρκούδας σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως είναι αναμενόμενο έχουν ήδη γίνει viral τα περισσότερα site

Στην εκπομπή Happy Day σχολίασαν τις φωτογραφίες αλλά και την σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη σταθοκωστόπουλο και τον επικείμενο γάμο τους

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις

Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα.

Στο θέμα αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την πρωινή της εκπομπής στον Alpha

«Πραγματικά χαίρομαι και χαίρομαι και για τον Βασίλη. Σας το είπα, έχω πολλά χρόνια να μιλήσω μαζί του, δεν έχουμε και κάτι να πούμε. Αν τον δω έξω θα χαιρετηθούμε, όπως και έχουμε κάνει. Όταν χωρίσαμε θυμάμαι δεν ήταν τόσο ωραίο αλλά αργότερα που συναντηθήκαμε έξω χαιρετηθήκαμε. Ήταν μια σχέση πιο μικρή, δεν ήταν μια σχέση που με είχε σημαδέψει. Η τελευταία μου σχέση ήταν πολύ πιο έντονη για μένα και πιο σημαντική.

Τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα εγώ τους είχα γνωρίσει. Τότε έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα που ήμασταν στον Alpha όλοι μαζί. Τότε η Κωνσταντίνα είχε μια άλλη σχέση με έναν κύριο, εγώ ήμουν με τον Βασίλη, Βγαίναμε έξω πολλές φορές και για καφέ… Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ ποτέ η κοπέλα δεν τον είχε κοιτάξει περίεργα ή ο Βασίλης εκείνη. Η σχέση τους έγινε πολύ αργότερα. Τότε δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη αλλά ήμουν και εγώ σε μια άλλη σχέση και ήμουν πολύ καλά που δεν με ενδιέφερε.

Χαίρομαι γιατί έχω μοιραστεί κάποιες στιγμές με αυτόν τον άνθρωπο και θέλω να είναι καλά. Η Κωνσταντίνα πάντα ήθελε να κάνει παιδιά. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια. Βρήκε ο ένας τον άλλον και ταίριαξαν. Μπορεί να ήταν και καρμικό. Τότε εγώ ήμουν με τον Βασίλη – τα ακούει τώρα ο μπαμπάς μου που δεν τον ήθελε καθόλου – για να γνωρίσει την Κωνσταντίνα”.

Πηγή: Φωτο Hello