Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τρυφερό μήνυμα για τον νεογέννητο γιο της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Φεβρουαρίου 2023 09:20

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον γιο της, ο οποίος ήρθε στη ζωή πριν από περίπου έναν μήνα.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχηθεί καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Παράλληλα, μέσα από αυτή αναφέρθηκε και στον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίας της από το καλοκαίρι, ενώ ήταν ακόμα έγκυος.

Στη λεζάντα έγραψε: «Εγώ θα σας ευχηθώ καλό μήνα με μια αναδρομή στο χρόνο… Σε μια από τις ομορφότερες στιγμές… στο καλοκαίρι μας πριν σε γνωρίσω.

Όταν σε αισθανόμουν μέσα μου και αν όχι καμιά φορά τρέλαινα το γιατρό μου με τις αδικαιολόγητες επισκέψεις μου έστω για να σε ακούσω.

Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά! Το μετά θα το ανακαλύψουμε παρέα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και με ανάρτησή της στο Ιnstagram αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε από αυτά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Η Σπυροπούλου δημοσίευσε στα stories στιγμιότυπο στο οποίο καταγράφεται να έχει χάσει δεκατέσσερα κιλά, μόλις σε τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της!

H Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Θέλουν όμως να ανέβουν μαζί και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο το καλοκαίρι του 2023. Αυτός θα γίνει στην Αθήνα.

Μάλιστα, φέρονται να έχουν αποφασίσει πως δεν θα κάνει μαζί και τη βάφτιση.