Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Απολαμβάνουν ένα ρομαντικό καλοκαίρι με τις φήμες για εγκυμοσύνη να φουντώνουν

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουλίου 2022 10:47

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: το παραδέχθηκε! Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Δεν έχουν τέλος οι ρομαντικές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο εν μέσω φημών για εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της έχουν παρει τη βαλίτσα ανά χείρας και ταξιδεύουν από νησί σε νησί απολαμβάνοντας τις ομορφιές του Αιγαίου αλλά και ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα και πάθος.

Φυσικά οι φήμες για εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας φουντώνουν καθημερινά με την ίδια να μην έχει παραδεχτεί το παραμικρό αφού μέσα από τις φωτογραφίες της στα social media κρύβει επιμελώς την κοιλιά της θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποφύγει την οποιαδήποτε δημοσιότητα.

Μέχρι στιγμής απολαμβάνει τον έρωτά της μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα με το Instagram να παίρνει φωτιά και τις φωτογραφίες τις να μυρίζουν καλοκαίρι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετράνε δύο χρόνια σχέσης με την παρουσιάστρια να μην δίνει συνεντεύξεις που αφορούν τον αγαπημένο της διατηρώντας μία στάση διακριτική.

Τα τηλεοπτικά σχέδια τώρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εάν της το επιτρέψει η εγκυμοσύνη της θα επιστρέψει στο My style Rocks που ετοιμάζεται να βγει από Οκτώβρη στην συχνότητα του ΣΚΑΪ.